Extra large castilla 12
CASTILLA: Ungguttene jakter seier mot Fuenlabrada etter fire kamper på rad med uavgjort eller tap.

Før Castilla-kamp: Fuenlabrada (H)

Real Madrid Castilla trenger sårt en seier for å henge med i toppen.

Real Madrid Castilla - Fuenlabrada
Estadio Alfredo Di Stéfano
Segunda B, jornada 25
Søndag 12.februar, kl.19.30
Realmadrid TV 

Real Madrid Castilla har nå spilt fire kamper på rad uten seier, hvor de tre siste har endt mot poengdeling. I flere av disse kampene har ungguttene prestert bra, men slitt med å sette ballen i mål på deres sjanser, hvilket har resultert i poengdeling eller tap. Den foregående kampen mot Leioa var inget unntak, hvor Castilla hadde banespillet og skapte sjanser, men hadde store problemer med å omgjøre til scoring. 

I morgen kveld venter formlaget Fuenlabrada på motsatt banehalvdel til en duell mellom to lag fra samme by. Motstanderne fra Sør-Madrid ligger for øyeblikket på fjerdeplass, ti poeng bak ledende Albacete på førsteplass og og tre poeng foran Castilla på syvendeplass. Gjestene ønsker å fortsette sin rekke på åtte kamper uten tap, mens vertene sårt trenger et positivt resultat for  å snu den dårlige trenden med tap eller poengdeling. 

Det var få overraskelser i dagens laguttak, men Carlos Abad er tilbake i troppen etter å ha blitt vraket til fordel for Craninx forrige kamp. I tillegg er forsvarsbautaen Lienhart tilbake for å kontrolle troppene bak, hvilket er en meget god nyhet ettersom ungguttene tidvis har slitt uten tyskeren i de bakre rekker. Dermed er forsvare tilbake til full styrke, og er klare til å møte formsterke Fuenlabrada, hvor det blir spennende å se om Lienhart går rett inn i startelleveren igjen. 

Det er også en endring på midtbanen, hvor Febas denne gang ikke er inkludert. Den unge midtbanespilleren har vært en av Castilla sin beste spillere denne sesongen, og det er derfor kritisk at de resterende viser seg fra sin beste side i hans fravær. I angrep er det uendret fra foregående kamp, med Nikos, Campuzano og Sergio Díaz. Det er i morgen kveld duket for en spennende kamp mellom to lag som begge ønsker å henge med i toppen av Segunda B. 

Troppen: 

Målvakter: Luca og Carlos Abad.
Forsvar: Hermoso, Javi Sánchez, Tejero, Quezada, Abner, Achraf og Lienhart
Midtbane: Enzo, Javi Muñoz, Lin, Cristian Cedrés, Tena og Seoane.
Forsvar: Nikos, Campuzano  og Sergio Díaz.

Skal du se morgendagens kamp? 

Pmn6