Extra large zizou napoli
CL: Zidane snakket med pressen om motstanderen og troppen i forkant av oppgjøret mot Napoli.

Zidane før kamp: Napoli (H)

Zidane snakket med pressen i forkant av det tøffe oppgjøret mot Napoli.

Onsdag venter et meget tøft oppgjør mot Napoli i Champions League. Motstanderen har vist god form de siste tiden, og er langt ifra en motstander man skal ta lett på. Det første oppgjøret på Santiago Bernabéu blir spesielt viktig, hvor Real Madrid legger grunnlaget i forkant av returoppgjøret i Italia. På pressekonferansen ble spørsmål om Benzema, Bale, Kroos og motstanderen stilt, og Zidane svarte følgende til pressen: 

Vi vet at dette er en vanskelig turnering. Vi tar det steg for steg, og kamp for kamp. Alle lag ønsker å vinne Champions League, men det er en lang og hard vei, og vi er på den veien. Vi er i god form, og vi har alle spillerne til rådighet. Det er vanskeligere å ta ut troppen nå, men jeg er glad for å se at alle er klare for Champions League. 
Vi har en veldig viktig Champions League kamp. Finalen er i Cardiff, men vi har en utslagskamp nå hvor vi må kjempe hardt, mot en veldig god motstander som kommer til å gjøre ting vanskelig for oss. Spillerne ser virkelig frem til å spille. 

Ikke slippe inn mål

I et todelt oppgjør er det alltid viktig å ikke slippe inn mål. På hjemmebane så er det viktige å holde buret rent. Det er vår beskjed, men viktigere, jeg ønsker at vi går ut fokuserte på vårt eget spill. Det er første oppgjør i utslagsrunden, og i morgen er den første kampen. Vi vet at vi kan forårsake dem problemer, men de kan forårsake problemer for oss også. Vi er klare for kampen. 

Napoli sitt angrep

Med all mulig respekt til Maradona, som har vært en av de beste. Jeg er mer bekymret over de som er ute på gressmatta, og de som skal spille i morgen. Vi har vår egne våpen og det kommer til å bli en god kamp. Det er det jeg ønsker å se i morgen. De har raske, små og veldig mobile spillere. De er veldig tekniske, men vi har også ting som kan forårsake problemer. De kommer til å ha stor dybde på topp. Vi kommer til å ha vanskelige øyeblikk og vi må konsentrere oss hele kampen. 

Benzema

Alle er frie til å ha deres egen mening, men det som er viktig er at hver dag så ser jeg han jobber hardt og er fokusert. Alle kan be om mer fra en spiller som Karim, men han ser bra ut for min del, og er jeg fornøyd med han arbeid. 
Benzema har det bra. Din jobb er å skrive det du tror, men han ser bra ut i mine øyne. Han er fokusert og selvsagt så ønsker jeg at han scorer mål i morgen. Det gjør meg vondt når alle mine spillere blir kritisert, ikke bare Karim. De vet at kritikk er en del av fotball og at det kan hjelpe de til å vokse. 

Cristiano-Benzema forbindelsen

Det er en stor fordel for oss. Det er veldig viktig å avslutte angrep. Karim tillater at andre spillere scorer. Vi ber han å score, men han spiller også målgivende pasninger og hjelper andre spille bedre. Det er det som interesserer meg mest. Vi alle vet Cristiano og vi vet hva han kan tilføre. Han har en god forbindelse med Karim. 

Bale

Dette er hans første uke tilbake i trening med oss, han er i god fysisk form. Du får vente og se om han er en del av troppen eller ikke, eller om han er tilbake denne helgen. Vi får se. Han vært på sidelinjen i nesten tre måneder, og vi er nødt til å ta det sakte med Gareth. Det viktigste er at han er tilbake i trening med oss. 

Kroos, tre uker uten kamp

Det er et spørsmål om hans hode og sinn. Vi ønsker virkelig å gjøre det bra i denne turneringen. Vi kommer til å måtte kjempe denne kampen. Selv om Kroos ikke har spilt på tre uker, så er han klar på grunn av sin erfaring. Vi har alle 24 spillere til rådighet, og det er gode nyheter. 

Favoritter

Madrid kommer alltid til å være en av favorittene i denne turneringen. Emblemet garanterer deg ikke at du vinner. Du er nødt til å kjempe og forsøke å spille bra. Det er en veldig lang vei. Vi vet at om vi kjemper, så kan vi alltid vinne kamper. Det er verdiene til Real Madrid: å alltid kjempe til siste sekund sammen med våre fans, de elsker oss virkelig.  

James

Han er en del av troppen, og klar til å spille. I morgen får du se laget, og systemet jeg kommer til å ta i bruk. Jeg kan ikke avsløre de elleve. 

Sarri

Han er en god trener, han lag spiller veldig bra og han har hatt fantastiske resultater. Han gjør det bra. 

Italiensk fotball

Da jeg ankom Italia så vokste jeg som en fotballspiller. I Juventus, som her, så var det viktig å kjempe til siste sekund. Nå er jeg i verdens største klubb, Real Madrid, og jeg vokser som en person og som en trener. 

Hva tror du om morgendagens kamp? 

Real 960x200 pause