Extra large modric napoli
MODRIC: Kroaten snakket med pressen i forkant av Champions League møtet med Napoli.

Modric før kamp: Napoli (H)

Luka Modric sluttet seg til pressen i etterkant av tirsdagens trening.

Napoli står på motsatt banehalvdel onsdag kveld. Et lag som har prestert meget godt den siste tiden, og som har et meget kraftfullt angrep. Det er omsider ikke bare i angrep det italienske laget har gode spillere, også på midten finner vi sterke spillere som Hamsik. Alle faser av kampen blir meget viktige, om Real Madrid ønsker å gå seirende ut fra oppgjøret på Santiago Bernabéu. Luka Modric snakket om motstanderen, systemer og mer på tirsdagens pressekonferanse. 

De er et veldig bra lag, ikke bare på midten. Vi er nødt til å kjempe i forsvar, på midten og i angrep. Det er viktig å starte kampen bra, gå ut sterkt og spille bra. Forhåpentligvis så spiller vi bra, og får et godt resultat. 
Napoli er et veldig vanskelig lag å slå, og de er i god form, de spiller veldig bra, men vi er på hjemmebane. Vi ønsker å åpne kampen sterk, og vise at vi er i god form og at vi ønsker å gå ut for å vinne. Vi har vunnet de to siste kampene, og vi går inn i dette oppgjøret i god form. Vi er klare for å spille bra og for å få et godt resultat.  

Bli slått ut av Celta

Det er en annen turnering, og det som skjedde mot Celta må glemmes. Vi forventer en veldig tøff kamp, og vi er nødt til å spille slik vi kan, og slik vi har spilt nesten hele sesongen. Vi spiller mot en veldig tøff motstander, som er i god from, men vi er på hjemmebane og det er viktig for oss å vinne denne kampen. Jeg håper ikke vi slipper inn noen mål. 

Hans karriere

Jeg har spilt et høyt antall kamper, og jeg venter å spille mange til. Hvordan har jeg forandret meg? Jeg har vokst som spiller og som person. Å være her omgitt av gode spillere, og en god trener gjør at du vokser opp. Jeg er veldig fornøyd med mine prestasjoner, og jeg ønsker å fortsette på denne veien i mange år.  

Maradona

Jeg kjenner han, jeg har sett han ved flere anledninger. Den siste gangen var på "The Best" gallaen. Vi er veldig glade for å se han. Han er en av de beste spillerne i historien, og en god person. Takk gud for at han ikke spiller. 

3-5-2 systemet

Vi spiller også bra i dette systemet. Det viktigste er ikke bare systemet, men det vi gjør ute på gressmatta. Det vi må gjøre er å gi alt der ute. Det er bra å ha flere systemer, så man er i stand til å endre i vanskelige tider. 

Atmosfæren

Det er en vanskelig turnering, og det er veldig bra for madridismo, for alt vi har gjort gjennom historien. Vi forventer en god atmosfære, og at fansen støtter oss fra start, som de alltid gjør.  

Bale

Det er alltid vanskelig når du ikke spiller på grunn av skader. Gareth har gjort sin prosess bra, og han ser bra ut i mine øyne og klar til å returnere så fort som mulig. Vi savner han og ønsker at han kommer tilbake så fort som mulig. Det har ikke påvirket han så mye, han har det bra mentalt. Vi er glade for å ha han tilbake igjen. 

To Champions League på rad

Dette har aldri skjedd, men vi tror at vi kan være det første laget til å klare det. Nøkkelen er å ikke tenke på det. Vi er nødt til å gå steg for steg, og i morgen så har vi det første. Vi ønsker å komme til Cardiff, men det gjør vi ved å gå kamp for kamp. 

Hva syns du om det Modric sa? 

Real 960x200 pause