Extra large callejon og albiol
RETURNERER: José Callejón og Raúl Albiol vender i kveld tilbake til Santiago Bernabéu.

Callejón: - Det blir en spesiell kamp

Raúl Albiol og José Callejón vender i kveld tilbake til Santiago Bernabéu.

I kveld venter Napoli på motsatt banehalvdel i Champions League, hvor to gamle kjenninger returnerer til Santiago Bernabéu. José Callejón var en del av akademiet til Real Madrid før han ble solgt til Espanyol. Sommeren 2011 returnerte han etter at Los Blancos kjøpte han tilbake. Kantspilleren spilte 77 kamper, scoret 20 mål og spilte åtte målgivende pasninger. Raúl Albiol ble hentet fra Valencia til Real Madrid i 2009. Midtstopperen rakk å notere seg for 118 kamper, to mål og en målgivende pasning. Begge spillerne ble solgt til Napoli i 2013, og vender i kveld tilbake for å spille mot sin gamle klubb. Begge spillerne, samt trener Sarri ble intervjuet i forkant av oppgjøret og sa følgende: 

Maurizio Sarri:

Vi er ferd med å bli bedre, med tanke på vår mentalitet og det er hva som ligger bak vår gode form. Med tanke på vår karakter som et lag, så har vi fortsatt ting igjen å bevise og vi er nødt til å gjøre det i morgen. Å spille med frykt kommer ikke til å virke her. 
Om vi ender opp med å tilbringe 90 minutter på vår egen banehalvdel, så er det nødt til å være på grunn av hva motstanderne gjorde og ikke fordi vi ikke var i stand til å bryte ut. Vi er nødt til å tilnærme oss denne kampen med noe galskap i holdningen ettersom vi forsøker å innføre vårt spill, mens vi gjenkjenner at vi er oppe mot spillere som har vunnet alt. Jeg kommer til å gå ut med en veldig offensiv startellever, men samtidig en som tillater oss å forsvare oss ordentlig. 

Santiago Bernabéu

Det har vært mye snakk knyttet til dette stadionet, det er stor prestisje og det er tøft å komme hit. Det er nesten en mystisk aura som omringer det. Real Madrid er et veldig sterkt lag, og det å spille mot dem er tøft for alle lag. De har noen veldig talentfulle spillere, som avgjøre en kamp i et hver gitt øyeblikk. Det er vanskelig å stoppe, fordi det er ingenting du kan gjøre når du møter ekte talent. 

José Callejón:

Jeg er sikker på at det kommer til å bli en spesiell kamp. Albiol og meg selv tilbragte mange år her, og vi vant mange kamper. Det er en viktig kamp for klubben og for fansen. Vi kommer til å forsøke og innføre vårt spill gjennom alle 180 minutter. Det kommer til å bli tøft fordi de er regjerende Europeiske mestere, men vi er i stand til å gjøre noe spesielt for vi er et godt lag. 
Det faktumet at returkampen er på San Paolo er viktig, men det kommer ikke til å bli en avgjørende faktor. Jeg syns Madrid er favorittene, gitt deres historie og fordi de er de regjerende mesterne. Vi kommer hit med et ønske om å vokse som klubb og som et lag, og vi har alt som skal til for å legge ned en god prestasjon. Å ikke tape på Bernabéu vil være representativt for et godt resultat. Om vi klarer å score, så vil det være viktig for returkampen. Vi er nødt til å forsøke og skade dem ved å spille vårt spill. 

Raúl Albiol: 

Det kommer til å bli en veldig tøff kamp mot Europa- og verdensmesterne. Vi er nødt til å være veldig fokuserte, helt fra start. De 90 minuttene her er veldig tøffe, og det er vi klare over. Madrid er kapable til å gjøre hva de enn vil her, vi har sett de slå tilbake mange ganger. Vi kommer til å gi alt for å gjøre livet vanskelig for dem slik at vi tar et godt resultat tilbake til Napoli. 

Nivåer av konsentrasjon

Selvsagt så vil uavgjort være et godt resultat, men vi er innstilte på å gå ut for å vinne. Vi kan ikke kun fokusere på Cristiano, vi er nødt til å holde øye med alle Madrid-spillerne. Det er grunnen til at vi er nødt til å være fokuserte, og ikke ta øynene bort fra ballen. Hver eneste hendelse kommer til å bli tøff. 

Tror du Callejón og Albiol kan skade Real Madrid? 

Pool