Extra large  1rm6364 hthumb
FORDEL: Nå kan Zidane og co. reise til Napoli med en 3-1 ledelse i bagasjen.

Zidane etter kamp: Napoli (H)

Etter at Napoli scoret tidlig slo Real Madrid kraftig tilbake og vant til slutt 3-1. Da var det en fornøyd Zidane som snakket med pressen etter kampen.

Vi spilte en fantastisk kamp, kanskje vår beste. Vi startet bra selv om det var skuffende at vi slapp inn målet. Vi kom oss raskt igjen etterpå og jeg er fornøyd med sluttresultatet. Vi fortjente å vinne. Hva stillingen ble er ikke så viktig, vi må dra til Napoli for å gjøre det like bra der. Det kommer til å bli tøft og vi må gi alt. Dette er ikke over enda. Vi må dra til deres hjemmebane for å fullføre jobben.
Jeg vet ikke om dette var vår beste kamp hvis man tenker på selve spillet, men det kan ha vært det hvis man tenker på intensiteten. Konsentrasjonen vår var på topp, noe som var veldig viktig. Vi møtte sterk motstand og det har vært i veldig god form i det siste. Men det har vært flere kamper enn denne hvor jeg har vært fornøyd med prestasjonen vår. 

Motstanderen

Napoli er et veldig bra lag og de gjorde det tøft for oss. De er kapable til å gjøre skade på oss når som helst, men det samme kan sies om oss også. 

Ramos

Ramos fikk seg en smell, men klarte seg bedre utover i kampen. Mot slutten tok jeg ham likevel av både fordi han hadde fått seg en smell, men også fordi han hadde gult kort. Jeg ville ikke risikere noe. Men det var ikke noen stor skade han pådro seg. 

Målet til Kroos

Han elsker å komme i slike posisjoner, noe vi har snakket om. Han kan gi oss både offensive og defensive kvaliteter. Han har et godt skudd og liker å skyte fra den delen av banen. Jeg er fornøyd med ham.

Benzema

Jeg er alltid fornøyd med ham. Han har ikke scoret så mye i det siste, men jeg er glad for at han scoret nå og jeg synes han spilte bra ellers også. Han spiller godt sammen med de andre og gjør dem bedre. Cristiano spilte også fantastisk. James var også god med ballen og hjalp laget. Vi spilte oss til veldig mange sjanser. 

Hvordan tror du det går i returoppgjøret?

Real 960x200 pause