Extra large kb9
BANENS BESTE; Benzema spilte en av sine beste kamper denne sesongen mot Napoli.

Spillerkommentarer: Napoli (H)

Flere av spillerne møtte pressen for å dele deres tanker etter årets første Champions League kamp på Bernabéu. "Laget spilte på et nivå som er nødvendig i Champions League og mot Napoli." fortalte blant annet Sergio Ramos.

Benzema

Det var en herlig kveld der hele laget presterte bra. Jeg er utrolig glad og stolt over innsatsen min. Nå føler jeg meg veldig bra og etter at jeg scoret det første målet følte jeg at fansen var med meg, noe som er utrolig viktig for selvtilliten min.
Siden jeg var ung har jeg levd med kritikk. Jeg jobber utrolig hardt og noen ganger ender jeg opp med å score, andre ganger ikke. Jeg er ikke spisstypen som vil score mål hele tiden. Jeg ønsker å hjelpe laget og derfor jobber jeg hardt på trening hver dag. Jeg nøt kveldens kamp fordi jeg scoret mål og det var mye action. 

Støtte fra fansen

Jeg vet at jeg er her i Madrid, den beste klubben i verden og at fansen støtter meg hele tiden. Det er forventet at jeg skal bli kritisert til tider men jeg gjør alt for å hjelpe laget hele tiden. Vi er alle utrolig glad fordi vi spilte en god kamp og nå skal vi fortsette på samme måte i ligaen.

Varane

Vi ønsket å vinne kampen så vi kunne få et godt utgangspunkt foran returoppgjøret som blir en tøff kamp. Vi startet kampen bra, tross målet i mot, og vi spilte med høy intensitet. Laget leverte en god kamp. Vi visste at vi måtte være fullstendig konsentrerte i 90 minutter fordi Napoli er tøffe motstandere. Vi klarte det og endte med et godt resultat. 
Etter at Napoli scoret visste vi at vi ikke kunne gi opp. Vi måtte fortsette å kjempe, noe vi gjorde bra. Vi hadde mange målsjanser og i starten av andre omgang scoret vi, det hjalp oss å kontrollere kampen.

Returoppgjøret

Vi må spille som om kampen i kveld endte 0-0. Hvis vi slapper av så har de kvalitet nok til å utnytte det og gjøre livet vanskelig for oss. Vi må være fokuserte, angripe og spille fotballen vår.

James

Vi scoret tre mål mot et bra lag og vant fortjent. Jeg hjalp laget med å vinne kampen i kveld fordi det handler ikke alltid om å score og assister. Bernabéu anerkjente innsatsen min i kveld. 

Returoppgjøret i Italia

Alle vet at man ikke kan slappe av i Champions League selv om man har et godt utgangspunkt. Vi skal spille returoppgjøret på en tøff stadium der vi ikke kan slappe av fordi Napoli er et sterkt lag. Vi må reise til Naples med intensitet og krigervilje. 

Kroos

Det er alltid deilig å score mål men enda deiligere å vinne. Vi spilte også bra, noe som er viktig. Vi spilte bra, presset høyt og avsluttet kampen godt. Det er et bra resultat men vi mangler fortsatt returoppgjøret. Vi må gi 100% og jobbe hardt fordi alle vet hvor sterke Napoli er. 

Espanyol

Vi ønsker å fortsette på toppen av ligaen. Barcelona er kun ett poeng bak så vi må vinne alle de gjenværende kampene i ligaen. 

Ramos

Vi oppnådde målet vårt, som var å få et godt resultat. Laget spilte på et nivå som er nødvendig i Champions League og mot Napoli. Vi spilte bra selv om vi ønsket et mål til så vi kunne vært litt mer komfortable foran returoppgjøret. Vi mangler fortsatt en kamp og vi må spille den med samme fokus som i kveld. 

Returoppgjøret

Det kommer til å være en herlig atmosfære, Italienere er lidenskapelige. Som fotballspiller elsker jeg å spille under en slik atmosfære ettersom fansen støtter laget hele veien. Jeg har ikke spilt der tidligere så jeg ser frem til det.
Vi spilte med intensitet samtidig som vi dominerte og kontrollerte kampen. Resultatet var rettferdig. Intensiteten var høy, noe som er positivt. James spilte kveldens kamp og var ivrig etter å vise hva han kan gjøre. Konkurranse er en viktig faktor for å oppnå suksess. 

Maradona på tribunen

Det fyller oss med en utrolig stolt følelse ettersom han er en av tidenes største. Når vi får besøk fra folk som han så er det alltid ekstra spesielt. 

Fire mann i forsvar

Trener bestemmer taktikken og det er hans jobb å studere motstanderne og bestemme en taktisk plan som vil skade motstanderen på størst mulig måte. Vi prøver å justere oss på best mulig måte etter det Zidane ber om fra oss. 

Marcelo

Vi gikk ut fast bestemt på å vinne kampen, noe treneren ba oss om. Vi ga alt til siste minutt. Vi kjempet fra start til slutt. Vi spilte en god kamp og har et godt utgangspunkt foran returoppgjøret men vi har ikke vunnet noe enda. Vi må reise dit med samme intensitet som i kveld.

Casemiro

Vi visste det ville bli en tøff kamp ettersom de spiller bra fotball og har mye kvalitet. Vi startet sterkt og avsluttet bra men den tøffeste oppgaven har vi fortsatt i vente.
Fansen var utrolige og jeg vil takke dem på vegne av laget for deres innsats i kveld. Vi vet Napoli er sterke når de spiller hjemme så vi må være like fokuserte og rolige som dem fordi vi har fortsatt en lang vei å gå.

Målet 

Jeg øver en del på de langskuddene og jeg takker Gud for at den gikk inn. Vi trener på skudd hver dag, spesielt jeg øver på det en del, ettersom jeg ofte kan bryter opp spillet og komme til målsjanser på området utenfor boksen. 

Fantastisk innsats 

Karim spilte en fremragende kamp, samme gjelder hele laget. Vi må anerkjenne det faktumet fordi vi fikk et godt resultat mot gode motstandere. 
Real 960x200 pause