Extra large gareth bale 14.2.2017
ENDELIG TILBAKE: Gareth Bale er endelig tilbake i kamptroppen etter nesten tre måneder på sidelinjen.

Troppen: Espanyol (H)

Gareth Bale er tilbake, men det mangler noen nøkkelspillere i troppen til hjemmekampen mot Espanyol.

Etter en god kamp mot Napoli på onsdag er Real Madrid klare for nok en kamp, denne gang i LaLiga. I morgen kommer Espanyol til Santiago Bernabéu for å ta poeng fra et titteljagende Real Madrid-lag. Da Zinedine Zidane presenterte troppen til møtet med laget fra Barcelona var det dog noen nøkkelspillere som manglet. Verken Sergio Ramos, Luka Modric, Karim Benzema eller Keylor Navas er inkludert i troppen til morgendagens kamp. Sergio Ramos måtte dessverre forlate banen med en hofteskade under kampen mot Napoli, men skaden skal ikke være av det alvorlige slaget, og kapteinen er mest sannsynlig klar til onsdagens hengekamp mot Valencia. Det er ikke meldt om noen skade på verken Keylor Navas, Luka Modric eller Karim Benzema, så det ser ut til at alle sammen får en hvil i forkant av onsdagens bortekamp mot Valencia. 

I tillegg til denne kvartetten er heller ikke Danilo med i troppen. Brasilianeren fikk en smell mot Osasuna forrige helg, men skaden skal ikke være av det alvorlige slaget. Dog så er leggen hans såpass forslått av han ikke kommer til å spille mot Espanyol. Fabio Coentrão er heller ikke med ettersom han sliter med en liten smell, men ventes tilbake om ikke så veldig lenge. Det er dog gledelig å se at Mariano er tilbake i troppen. Den tidligere Castilla-spissen har ikke vært på banen for Real Madrid siden 3-2-seieren mot Deportivo La Coruña i desember. Marco Asensio er også tilbake i troppen etter å ha vært vraket til onsdagens Champions League-kamp mot Napoli. 

Den desiderte gladnyheten er derimot at Gareth Bale er tilbake i troppen! Waliseren pådro seg en alvorlig ankelskade i Champions League-kampen mot Sporting CP i slutten av november, og har vært uaktuell for spill siden da. Det hersket lenge tvil om hvor lenge Real Madrids dyreste spiller noen sinne ville være ute som følge av ankelskaden. De første rapportene etter kampen mot Sporting CP var at han måtte ta det med ro i tre uker, før det skulle vurderes om han måtte opereres. Men det ble kjapt tatt en avgjørelse om at han skulle opereres likevel, og bare noen dager etter 2-1-seieren over Sporting CP lå Bale på operasjonsbordet i London. Det begynte å svirre rykter om at det ble oppdaget at skaden var langt mer alvorlig enn først antatt da waliseren lå under kniven, og det ble spekulert i om at waliseren ikke ville tilbake i spill før i april. Nå er derimot Gareth Bale klar for spill og det er gode muligheter for spilletid når Espanyol gjester Santiago Bernabéu.

Troppen:

Målvakter: Casilla , Yáñez og Zidane.
Forsvar:
Carvajal, Varane, Nacho, Pepe og Marcelo.
Midtbane:
Kroos, Kovacic, Casemiro, Modric, Isco og James.
Angrep:
Ronaldo, Bale, Morata, Vázquez og Mariano.

Hvem vil du se fra start i morgen?

Real 960x200 pause