Extra large castilla
FORTSETTER JAKTEN: Castilla fortsetter jakten på opprykk og neste hinder på veien er Rayo Majadahonda.

Før Castilla-kamp: Rayo Majadahonda (B)

Castilla jakter nok en seier når de møter Madrid-laget Rayo Majadahonda på bortebane.

Rayo Majadahonda - Real Madrid Castilla
Estadio Cerro del Espino, Majadahonda
Segunda B, jornada 26
Søndag 19.februar, kl. 12:00
Realmadrid TV 

Castilla endte sin rekke på fire kamper på rad uten seier da de forrige helg slo Fuenlabrada 2-1 i Madrid. Selv om unggutta kom skjevt ut fra start og havnet under etter kvarteret spilt så snudde de det etter scoringer av Luismi Quezada og Víctor Campuzano. Nå venter Madrid-klubben Rayo Majadahonda for Castilla som jakter opprykk til LaLiga 1|2|3. 

Som nevnt så er morgendagens motstander Madrid-klubben Rayo Majadahonda. Hvittrøyene ligger i skrivende stund på en 8. plass på tabellen og har ikke vunnet siden slutten av januar. Jorge Felix er Rayo Majadahondas toppscorer. Spanjolen står med åtte scoringer på sine 25 kamper denne sesongen, men har ikke scoret siden midten av januar. Når Castilla sparker i gang morgendagens kamp vil de også møte en de kjenner godt fra før. Álvaro Fidalgo er utlånt fra Real Madrid Castilla til Rayo Majadahonda denne sesongen. Spanjolen har spilt i 23 av 25 mulige kamper denne sesongen, men har ennå til gode å notere seg for målpoeng. 

Real Madrid Castilla har møtt Rayo Majadahonda fem ganger oppigjennom historien. Det første møtet mellom klubbene fant sted under 2003/04-sesongen, da vant 2-0 på bortebane. Siden den gang har lagene møttes fire ganger og Castilla har totalt sett hat et godt tak på morgendagens motstander. Av de fem møtene har Castilla vunnet fire ganger, men da lagene møttes tidligere denne sesongen gikk de hvite på et 0-1-tap. Borja Mayoral er den spilleren som har scoret mest på møtene mellom lagene med sine tre scoringer, mens Mariano Díaz følger tett bak med sine to nettkjenninger. 

Mulig startellever:

                                        Luca Zidane                
                Hakimi, Lienhart, Hermoso, Quezada
                                 Valverde, Febas
                             Muñoz, Díaz, Enzo
                                    Campuzano

Blir det seier på unggutta i morgen?

Pmn6