Extra large febas
SÅ RØDT: Aleix Febas fikk det røde kortet og gjorde ting enda vanskeligere for Castilla da de tapte 0-2 mot Toledo i ettermiddag.

Castilla-referat: Toledo (H)

Castilla gikk på et fortjent 0-2-tap da Madrid-klubben Toledo kom til Estadio Alfredo Di Stéfano.

Rødt kort: Aleix Febas (63')

Real Madrid XI: Zidane - Hakimi, Sánchez, Hermoso, Quezada (Abner 78') - Valverde, Seoane (Cedrés 54') - Díaz, Febas, Enzo (Lienhart 71') - Campuzano

Det var duket for ny runde i Segunda B da Real Madrid Castilla tok imot Madrid-klubben Toledo søndag ettermiddag. Castilla hadde gått fem kamper uten tap og kom i tillegg ifra tre strake seire før laget som lå på 3. plass på tabellen besøkte Estadio Alfredo Di Stéfano. Det var hjemmelaget som åpnet best da Castilla spilte seg til en halvgod skuddmulighet allerede etter et drøyt minutt, men dessverre for hvittrøyene så var skuddet til Enzo Zidane av det svake slaget. Etter dette tok Toledo over spillet og gjestene presset på for å ta ledelsen.

Etter snaut ti minutter kom grønntrøyene til en meget god skuddmulighet, men Luca Zidane reddet på vakkert vis. Kun minutter senere var de nok en gang farlig frempå, men også da var det en fantastisk redning fra Luca Zidane som hindret scoring. Det var dog begrenset hvor lenge hjemmelaget kunne holde unna det massive Toledo-presset, og bare noen sekunder etter den andre verdensklasse-redningen til Luca Zidane havnet ballen i mål. Etter klabb og babb inne i feltet som endte med at Achraf Hakimi fikk en klarering i rykken så havnet ballen hos Owusu, som tuppet ballen i mål fra to-tre meter.

Hjemmelaget slet stort med å skape de store sjansene mot et meget godt organisert Toledo-forsvar. Det tok rundt 20 minutter fra gjestene gikk opp i ledelsen før Castilla spilte seg til sin neste gode sjanse. Etter drøye halvtimen fikk Sergio Díaz en gigantisk mulighet da han ble spilt alene med keeper, men skuddet gikk utenfor og paraguayaneren står fortsatt uten scoring for Castilla siden starten av november. Noen minutter senere var det derimot Toledo som skulle komme alene med Luca Zidane, men franskmannen var i det umulig hjørnet og reddet nok en gang. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-1 til Toledo.

Andreomgang begynte i et relativt rolig tempo og ingen av lagene klarte å spille seg til noen store sjanser. Santiago Solari tok ut Jamie Seoane og satte inn en langt mer offensiv Cristian Cedrés. Etter en drøy time spilt skulle dog kampen endre seg i negativ forstand for vertene. Aleix Febas hadde gult kort fra før og dummet seg ut da han dyttet en Toledo-spiller over ende. Dette sørget for at den lovende spanjolen fikk sitt andre gule og Castilla måtte fullføre kampen med ti mann. Dette slo virkelig luften ut av Castilla som nå hadde nok med å forsvare seg. De hvite fra hovedstaden skapte ingen verdens ting fra det røde kortet og ut, istedenfor så økte Toledo ledelsen.

Gjestene scoret sitt andre mål rundt ti minutter etter utvisningen til Febas, og da var den siste spikeren i kista satt. Toledo trillet ball og kom i angrep når Castilla var i ubalanse, og kun en ekstremt god Luca Zidane hindret ungguttene i å tape stort mot grønntrøyene. Det ble delt ut noen gule kort til Castilla-spillerne, men uten om det så skjedde det ikke noe positivt for hovedstadslaget mot slutten av kampen, og dermed gikk de på sitt første tap på fem kamper.

Castillas beste: Luca Zidane