Extra large castilla 4.3.2017
JAKTER SEIER: Etter et 0-2-tap mot Toledo forrige helg jakter Castilla en ny seier når de møter Socuéllamos på bortebane.

Før Castilla-kamp: Socuéllamos (B)

Castilla fortsetter jakten på opprykk, Soucéllamos er ungguttas neste motstander.

Socuéllamos - Real Madrid Castilla
Estadio Paquito Jiménez, Soucéllamos
Segunda B, jornada 27
Søndag 5. mars, kl. 16:00
Realmadrid TV 

Castilla gikk på et fortjent 0-2-tap forrige helg da Toledo gjestet den spanske hovedstaden. Nå ønsker unggutta å rette opp inntrykket når de tar den to timer lange bilturen til  Soucéllamos for å møte UD Soucéllamos. Castilla ligger i skrivende stund på 4. plass på tabellen, noe som også tilsier playoff-plass. Hvittrøyene ligger i skrivende stund seks poeng bak Toledo, ni poeng bak Leioa og hele 16 poeng bak den suverene serielederen Albacete.

Soucéllamos er en liten by som ligger ca. 17 mil sørover fra Madrid, og har et innbyggertall på ca. 13.000 innbyggere. UD Soucéllamos, om fotballaget heter, har ikke prestert godt denne sesongen. I skrivende stund ligger den på en 16. plass på tabellen og de har ikke vært over nedrykksstreken siden midten av november. Men det er ikke på hjemmebane hvor poengene har uteblitt for morgendagens hjemmelag. Blå-trøyene har vunnet åtte av totalt 13 hjemmekamper denne sesongen, men har til gjengjeld til gode å vinne på bortebane denne sesongen. I tillegg til dette, så har ikke Soucéllamos' toppscorer, Alex Cortell, som står med seks scoringer denne sesongen, scoret siden starten av februar. 

Castilla og Soucéllamos har møtt hverandre fem ganger tidligere Det første møtet mellom klubbene fant sted under 2014/15-sesongen, en kamp som da endte 0-0 i Soucéllamos. Totalt sett har det vært jevnt mellom klubbene, og begge lag står derfor med to seire, mens den første kampen også er den eneste kampen som har endt i poengdeling. Dog så har aldri Castilla vunnet på Estadio Paquito Jiménez. Som nevnt så endte det første møtet 0-0, mens da laget fra hovedstaden besøkte de blåe forrige sesong ble de smadret og sendt hjem med 4-0-tap. Men da lagene møttes tidligere i sesongen gikk det bedre for Castilla, og da vant unggutta 3-0 hjemme i Madrid etter scoringer av Enzo Zidane, Nikos Vergos og Martin Ødegaard. 

Det er også verdt å bemerke seg at Aleix Febas, som fikk rødt kort mot Toledo forrige runde er klar for spill. Spanjolen ble utvist etter å ha fått to gule kort, men dommerkomiteen har strøket hans andre gule kort og han er dermed klar for spill. En dårlig nyhet er derimot at Luca Zidane har spilt sin siste Castilla-kamp for sesongen. 18-åringen har stått de siste syv Castilla-kampene og vunnet over Carlos Abad i kampen om keeperplassen, men må nå belage seg på en periode på sidelinjen. Franskmannen har nemlig pådratt seg en skulderskade, og ventes ute i minst tre måneder. Det er en liten sjanse for at han skal kunne rekke eventuelle playoff-kamper til LaLiga 1|2|3, men det er høyst sannsynlig. 

Mulig startellever:

                                    Carlos Abad
              Hakimi, Lienhart, Hermoso, Abner
                               Valverde, Febas
                           Muñoz, Díaz, Enzo
                                  Campuzano

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6