Extra large castilla mot secue llamos
SEIER: Nikos Vergos var den store mannen da Castilla vant 1-3 borte mot Secuéllamos.

Castilla-referat: Secuéllamos (B)

Real Madrid slo tilbake etter tapet forrige helg med en seier mot Secuéllamos.

1-3 Luis Quezada (89') - assist: Enzo

I forkant av forrige runde mot Toledo hadde Real Madrid Castilla en god periode, hvor de tok ni poeng på fem kamper. Perioden fikk en bråstopp etter den svake opptredenen mot laget fra nabo-provinsen, og det var derfor mulighet for å slå tilbake søndag ettermiddag. Med seier mot Secuéllamos ville drømmen om opprykk fortsatt være i live, men ungguttene var nødt til å gjøre jobben på gressmatta for å beholde kvalik-plassen.

Real Madrid Castilla: Abad - Tejero, Lienhart, Sánchez, Quezada - Seoane, Valverde, Díaz (Campuzano 61'), Febas (Lin 90+5'), Enzo (Abner 90') - Nikos

Meget svak åpning

Vertene lå på en beskjeden 16.plass i ligaen i forkant av oppgjøret mot Real Madrid Castilla, men det hindret de ikke med å åpne sterkest. Det var en sjansefattig åpning, men Secuéllamos hadde ballen og initiativet, uten at det resulterte i noe de første minuttene. Et kvarter ut i kampen skulle de omsider få uttelling da Óscar Martín fikk muligheten fra straffemerket. Abad gikk feil vei, og vertene tok ledelsen 1-0.

Det var mye frem og tilbake i den første omgangen, hvor ballen vekslet mellom vertene og gjestene, uten at noen nevneverdige sjanser ble skapt. Secuéllamos var nærmere 2-0 enn Castilla var en utlikning. Vertene fikk et frispark en halvtime ut i kampen, hvor Abad måtte i aksjon, og det var det eneste nevneverdige som skjedde i omgangen. Dermed stod det 1-0 til Secuéllamos til hvilen, og etter at Fuenlabrada vant tidligere på dagen, så måtte Castilla vise seg fra en bedre side i den andre omgangen.

Gresk dobbel

Det var en helt annen versjon av Castilla som gikk på banen i andre omgang. Offensiv holdning, og fokus på å få ballen fremover i banen gjorde at oppgjøret åpnet seg, og ble langt mer spennende. Like etter timen var rundet så stormet Real Madrid Castilla fremover i banen, og Campuzano fikk ballen på skuddhold. Avslutningen gikk via to spillere fra Secuéllamos, og inn i feltet til Nikos Vergos. Grekeren plukket opp ballen og løpte forbi målvakten før han enkelt satte ballen i mål til 1-1. Vertene ropte på offside, men dommeren gjorde korrekt og lot spillet gå videre.

Det tok ikke mer enn fem minutter før Castilla var på farta igjen. Tejero stormet fremover i banen, og spilte frem Nikos. Grekeren fintet vekk forsvarsspilleren med en skuddfinte, før han satte ballen mellom beina på målvakten. Dermed hadde ungguttene snudd kampen, men ting skulle straks bli langt vanskeligere. Ikke mange minutter senere var Campuzano frempå, men skuddet gikk like utenfor. Kun sekunder senere klaget samme spiller til dommeren, pådro seg sitt andre gule kort og ble sendt av banen. Solari ble involvert i situasjonen, og klaget på dommeren, hvilket resulterte i at han også ble sendt på tribunen.

Perle fra Quezada

Det røde kortet til Campuzano gjorde at gjestene fra Madrid var nødt til å spille nesten 20 minutter med ti mann. Secuéllamos økte presset, men slet med å komme til de virkelig store sjansene. Ballen vekslet frem og tilbake, hvor begge lag stormet fremover når de fikk sjansen, uten å komme helt inn til mål. Abad hadde god kontroll på det lille som kom hans vei, og Kevin hos vertene hadde god kontroll den andre veien.

To minutter før full tid kom dommerne i fokus da en kontroversiell avgjørelse ble tatt. Castilla stormet fremover i banen, og en forsvarsspiller kom akkurat i veien og taklet ballen tilbake til målvakten som plukket opp ballen. Dommeren blåste i fløyta, og dømte indirekte frispark for tilbakespill. Enzo rullet ballen til Quezada, og venstrebacken klemte ballen rett i krysset til 1-3. Det var spikeren i kista, og ingen flere mål ble scoret på tross av fem minutter tilleggstid. Dermed tok Real Madrid Castilla tre nye poeng, med en mann mindre og trener utvist, hvilket holder liv i drømmen om opprykk.

Banens beste: Nikos Vergos