Extra large federico valverde 27.2.2017
GOD FORM: Federico Valverde er inne i en god periode, kommer uruguayaneren til å spille nok en god kamp i morgen?

Før Castilla-kamp: Zamudio (H)

Ny helg og ny Castilla-kamp!

Real Madrid Castilla - Zamudio
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 29
Søndag 12. mars, kl. 16:00
Realmadrid TV 

Castilla spilte en god kamp og vant til slutt 1-3 mot Secuéllamos i forrige runde. De helhvite kom dårlig ut og lå under allerede etter et kvarter spilt, men snudde omsider kampen og vant etterhvert relativt komfortabelt. Da Santiago Solari offentliggjorde troppen til morgendagens kamp var det svært få overraskelser å spore. Mario Hermoso er tilbake etter å ha sonet karantene forrige kamp, mens Víctor Campuzano ikke er med ettersom spanjolen snakket på seg rødt kort mot Secuéllamos. I tillegg til dette så er Luca Zidane fortsatt ute med en skulderskade.

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Álex Craninx
Forsvar:
Hakimi, Tejero, Quezada, Sánchez, Hermoso, Lienhart, Abner
Midtbane:
Febas, Enzo, Valverde, Lin, Seoane, Rodríguez og Muñoz
Angrep:
Díaz og Vergos

Morgendagens motstander er Zamudio fra Baskerland. Zamudio er et lite sted med rett i underkant av 4000 innbyggere, men tettstedet ligger bare en bitteliten kjøretur fra Bilbao. Zamudio ligger helt nederst på tabellen og har bare 21 poeng på totalt 28 kamper. For baskernes del så er det godt over ti poeng opp til trygg grunn, mens Castilla på sin side jobber for harde livet for å realisere sesongens store mål - opprykk til LaLiga 1|2|3. Dog så er Zamudio inne i en grei periode, og de står bare med ett tap på sine siste fire kamper. 

Gorka Luariz er Zamudios ubestridte toppscorer, og spanjolen står bokført med syv scoringer på 25 kamper denne sesongen. Fra desember til februar opplevde den spanske spissen en stor måltørke, men på de siste tre kampene har 24-åringen scoret to mål. Castilla har bare møtt Zamudio én gang tidligere, det var en kamp som endte 2-2 tidligere i sesongen. Dermed er morgendagens kamp Zamudios første møte med Estadio Alfredo Di Stéfano. 

Mulig startellever:

                                          Carlos Abad
               Hakimi, Lienhart, Hermoso, Quezada
                                     Seoane, Valverde
                                 Enzo, Febas, Díaz
                                           Vergos

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6