Extra large sergio d az 4.3.2017
JAKTER SCORING: Sergio Díaz står bokført med fem scoringer denne sesongen, men han har ikke scoret siden november.

Før Castilla-kamp: Bilbao Athletic (B)

Bilbao Athletic - Real Madrid Castilla
San Mamés Barria, Bilbao
Segunda B, jornada 30
Søndag 19. mars, kl. 11:30
Realmadrid TV 

Castilla kom seg tilbake på vinnersporet da Zamudio gjestet den spanske hovedstaden forrige helg. Etter scoring av greske Nikso Vergos kunne unggutta ta med seg alle tre poengene, og håpet om opprykk lever fortsatt. I skrivende stund forbereder a-laget seg til å møte Athletic Club i ettermiddag, men det er ikke bare de store gutta som reiste til Baskerland i går. På den timeslange flyturen til Nord-Spania satt også Castilla-spillerne, som i morgen møter andrelaget til Athletic Club, Bilbao Athletic i Bilbao. 

Troppen som satt seg på flyet til Baskerland var tilnærmet toppet. Fortsatt så mangler Luca Zidane, som er ute med en skulderskade.I tillegg til den franske burvokteren så er heller ikke Federico Valverde med i troppen. Den uruguayanske midtbanespilleren har prestert godt for både Castilla og Juvenil A denne sesongen, men er ikke med i troppen til morgendagens kamp. Det er ikke meldt om noen skade på 18-åringen, og det ser dermed ut til at han får en velfortjent hvil etter å spilt 90 minutter i de tre siste kampene. 

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Álex Craninx
Forsvar:
Hakimi, Tejero, Salto, Hermoso, Lienhart, Quezada og Abner
Midtbane:
Febas, Enzo, Cedrés, Lin, Seoane, Rodríguez og Muñoz
Angrep:
Díaz og Vergos

I morgen er det, som nevnt, Bilbao Athletic som står på motsatt banehalvdel i Baskerland. De rød-hvite ligger i skrivende stund på en 8. plass på tabellen, fem poeng bak Castilla som innehar 4. plassen og den siste playoff-plassen. Dog så er morgendagens verter inne i en svak periode, og de står bare med én seier på sine siste fem kamper. Forrige helg gikk de på et 1-0-tap borte mot Mensajero. Asier Villalibre er baskernes ubestridte toppscorer, og står bokført med 10 scoringer på 21 kamper i Segunda B denne sesongen. Men på de siste ti kampene har ikke spanjolen vært i troppen til Bilbao Athletic, ettersom han har vært med a-laget, Athletic Club. Han har heller ikke scoret for Bilbao Athletic siden midten av januar. 

Castilla og Bilbao Athletic har møtt hverandre 13 ganger opp igjennom historien. Det første møtet mellom klubbene fant sted i Segunda Divisíon i 1991/92-sesongen, i det som var en kamp som endte 0-0 i Baskerland. Siden den gang møtte klubbene hverandre i hver eneste sesong frem til 1995/96-sesongen, før lagene igjen møttes i Segunda B under 2014/15-sesongen. Av de 13 kampene som har blitt spilt i mellom klubbene så har Real Madrid Castilla vunnet fem kamper, fem kamper har endt med poengdeling, mens baskerne har stukket av med tre poeng ved tre anledninger. Da lagene møttes tidligere i sesongen vant Castilla 1-0 etter en scoring av Sergio Díaz.

Mulig startellever:

                                          Carlos Abad
              Hakimi, Lienhart, Hermoso, Quezada
                                    Seoane, Febas
                              Muñoz, Enzo, Díaz
                                          Vergos

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6