Franskmenn på pressekonferanse

To av våre franskmenn møtte til pressekonferanse etter gårsdagens trening. Karim Benzema ble blant annet spurt om sin framtid i klubben, og Varane om litt av hvert.

Real Madrids nyinnkjøpte stoppertalent, Raphael Varane, og Karim Benzema, som til daglig hjelper unggutten i å integrere seg i klubben, møtte til pressekonferanse etter trening, natt til i dag.

Den franske angrepspilleren sier at han blir i klubben, uansett om Neymar, Agüero eller Adebayor skulle bli kjøpt, og utdyper:
“Det er normalt at Real Madrid ønsker å kjøpe verdens aller beste spillere, men jeg kommer til å gi alt for å få spille. For meg er det ikke noe problem at de ønsker å hente inn nye angrepspillere.”

I så måte nektet han også for å ha snakket med Arsene Wenger, eller noen annen klubb. “Jeg har ikke snakket med noen, jeg forblir i Madrid, jeg ønsker å lykkes her og ingenting annet.”

Karim takket også Mourinho for den støttet han har gitt ham. “Jeg trives veldig godt med å spille under Mourinho, det fins ingen problemer, for meg er han en stor trener. Jeg hadde et godt år i fjor, der jeg skåret mange mål. Han hjelper meg hele tiden og tar alltid hånd om meg, jeg trives veldig godt med ham og med alle de andre,” svarte han på spansk, som bevis på hans språklige framgang.

Ellers avsluttet Karim Benzema med å svare dette på spørsmål om kommende sesong, og hans nye lagkamerat, Fabio Coentrao:
“Det kommer til å bli en god sesong for oss, men i øyeblikket er vi i midten av forberedelsesprosessen; og det er viktig å jobbe hardt om vi skal nå våre mål.”
“Fabio Coentrao vil bidra med mange ting, han er en god fotballspiller som kan spille overalt på banen. Han er rask og sterk.”

_________________________

Unggutten Raphael Varane var Real Madrids andre representant på pressekonferansen. For første gang snakket han med media som fotballspiller for Los Blancos. Han forklarte hvorfor han valgte Madrid:

“Jeg valgte Real Madrid fordi det er i den klubben jeg kan utvikle meg mest, men også på grunn av treneren, som hjelpe meg til å vokse – både som fotballspiller og som mann. Det er en stor klubb, og jeg er veldig stolt av å være en del av laget.”

Videre fortalte den talentfulle midtstopperen om hvordan han fikk vite om interessen fra Real Madrid.
“Lens President, Gervais Martel, var personen som fortalte meg at de ville ha meg. Senere pratet jeg med Mourinho, som fortalte meg om hans planer.”

Til tross for at han kun er 18 år gammel vil Raphael Varane kjempe for fast plass på laget.
“I enhver stor klubb finnes det konkurranse. Når man kommer til en slik klubb må man være klar over at man må trene og jobbe hardt for å kunne spille seg til fast plass. Jeg har kommet for å jobbe hardt og langsiktig for å bli fast på laget. Det gjør ingenting at det er konkurranse i laget – jeg kommer til å gjøre alt for å spille førstelagsfotball – uansett om jeg er ung.

Til slutt fortalte han om integreringsprosessen i laget:
“Jeg snakker med alle på laget, men språket mitt gjør det vanskelig å kommunisere. Jeg kommer best overens med midtstopperne og Karim og Sahin.”

Pmn6