Extra large aleix febas 9.11.2016
MÅ PRESTERE: Real Madrid Castilla er avhengige av at Aleix Febas spiller godt for å slå Barakaldo.

Før Castilla-kamp: Barakaldo (H)

Ungguttene er avhengige av tre poeng når Barakaldo gjester Madrid.

Real Madrid Castilla - Barakaldo
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 31
Lørdag 25. mars, kl. 20:00
Realmadrid TV 

Det er landslagspause og det er svært lite klubbfotball som skal spilles denne helgen, men et lyspunkt er at det ikke er noen pause for Real Madrid Castilla! Forrige helg gikk ungguttene på et tap borte mot Bilbao Athletic, og når Barakaldo nå gjester den spanske hovedstaden er Castilla avhengige av å få med seg tre poeng dersom håpet om opprykk skal holdes i live. Forrige helgs tap sørget for at Castilla mistet 4. plassen som sikrer dem playoff, og ungguttene ligger nå av poeng med morgendagens motstander Barakaldo. 

Da Santiago Solari skulle velge hvilke 18 spillere som skal møte Barakaldo måtte argentineren ta noen hensyn. Luca Zidane er naturligvis fortsatt uaktuell som følge av en skulderskade, og denne helgen er også hans bror, Enzo, uaktuell. Franskmannen pådro seg et rødt kort mot Bilbao Athletic forrige helg, og må dermed sone suspensjon denne helgen. I tillegg til dette så er både Philipp Lienhart og Nikos Vergos uaktuelle, ettersom begge er med sine nasjoners U-21-landslag. I tillegg er Achraf Hakimi på landslagsoppdrag med Marokko, og også han er dermed uaktuell til morgendagens oppgjør. 

Derimot så er det gledelig å se at Federico Valverde er tilbake i troppen. Uruguayaneren slet med sykdom forrige helg, og sto dermed over kampen mot baskiske Bilbao Athletic. I tillegg til Valverde så er også Víctor Campuzano tilbake i troppen. Spanjolen har sonet karantene etter bortekampen mot Socuéllamos for tre uker siden. Det er også en debutant i troppen til morgendagens kamp. Gorka Zabarte er en mann få har hørt om, men spanjolen er i troppen til morgendagens Castilla-kamp. 18-åringen er en midtstopper og skiller seg særlig ut med tanke på fysikken sin, ettersom han er svært rask og meget sterk. 

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Álex Craninx
Forsvar:
Tejero, Salto, Hermoso, Zabarte, Quezada og Abner
Midtbane:
Febas, Valverde, Cedrés, Lin, Seoane, Tena, Rodríguez og Muñoz
Angrep:
Díaz og Campuzano

Barakaldo ligger i Baskerland og er bare en liten fra Bilbao der Castilla spilte sist helg. Barakaldo har hatt en varierende sesong, og de har gått fra å ligge på 13. plass på tabellen til 2. plass. Baskerne var inne i en svært svak periode i stort sett hele høst, der de hadde en periode med bare tre seire på 15 kamper. Nå har de derimot funnet formen, og morgendagens gjester er ubeseiret på sine siste fem kamper før de gjester Madrid. Ander Vitoria er Barakaldos toppscorer, og 27-åringen står bokført med åtte scoringer på 29 ligakamper for baskerne så langt denne sesongen. Spanjolen scoret også i Barakaldos 4-0-seier over Mensajero forrige helg.

Real Madrid Castilla har møtt Barakaldo fem ganger totalt igjennom historien. Det første møtet mellom lagene fant sted under 2014/15-sesongen, da vant Castilla 0-1 i Baskerland etter en scoring av Álvaro Medrán. Da lagene møttes i Madrid senere i den sesongen vant hovedstadslaget hele 4-0. Forrige sesong var Barakaldo en av Castillas argeste konkurrenter med tanke på opprykk, og det var etter en jevn bortekamp Castilla virkelig fikk troen på opprykk. Da vant Castilla 0-1 i Baskerland etter en sen scoring av Mariano, mens det omvendte oppgjøret i Madrid tidligere i sesongen endte 2-2. Da lagene møttes i Barakaldo tidligere i sesongen endte det 1-1 etter at Aleix Febas scoret for Castilla. 

Mulig startellever:

                                          Carlos Abad
                        Tejero, Salto, Hermoso, Abner
                                    Seoane, Valverde
                                Muñoz, Febas, Díaz
                                         Campuzano

Blir det tre poeng på Castilla i morgen?

Pmn6