Extra large luismi quezada 12.2.2017
FORMSPILLER: Luismi Quezada har vært i fantastisk form den siste tiden, fortsetter spanjolen den gode trenden mot Sestao River?

Før Castilla-kamp: Sestao River (B)

Castilla fortsetter sin jakt mot opprykk, neste hinder er Sestao River!

Sestao River - Real Madrid Castilla
Campo Municipal de Las Llanas, Sestao
Segunda B, jornada 32
Lørdag 1. april, kl. 19:00
Realmadrid TV 

Real Madrid Castilla vant sekspoengskampen mot Barakaldo forrige helg, og håpet om opprykk lever fortsatt. Med tre poeng over baskerne er Castilla nå bare et poeng unna 4. plassen som sikrer playoff. De hvite fra Madrid ligger i skrivende stund på 5. plass i Segunda B gruppe to, og det er Toledo som innehar 4. plassen. Med det utgangspunktet blir så godt som hver kamp fremover en finale dersom Santiago Solari skal nå klubbens store mål, opprykk til LaLiga 1|2|3.

Forrige helg måtte Santiago Solari ta ut et noe b-preget Castilla-lag. Achraf Hakimi, Nikos Vergos og Philipp Lienhart var alle opptatte med landslagsoppdrag med sine nasjoners U-21-landslag. Oppgaven til Castilla ble i tillegg ikke noe enklere ettersom at Enzo Zidane måtte sone suspensjon etter å ha blitt utvist mot Bilbao Athletic, men allikevel så klarte ungguttene å sende Barakaldo hjem med null poeng. Til morgendagens kamp er alle fire tilbake, unntatt Nikos Vergos som har pådratt seg en skade. 

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Álex Craninx
Forsvar:
Hakimi, Tejero, Salto, Hermoso, Lienhart, Quezada og Abner
Midtbane:
Febas, Enzo, Cedrés, Lin, Valverde, Rodríguez og Muñoz
Angrep:
Díaz og Campuzano

I morgen vender Castilla snuten mot Baskerland for å møte Sestao River. Sestao ligger langt nord i Spania, og det er en by med snaut 30 000 innbyggere. Det har vært en skuffende sesong for baskerne så langt, og i skrivende stund ligger de på 19. plass i Segunda B. Til tross for den svake tabellposisjonen har Sestao River vært inne i en god periode i det siste. På sine siste ti kamper står baskerne bokført med fire seire, men dette har ikke bedret tabellposisjonen. De svart-grønne sto med to strake seire før de gikk på et 4-1-tap mot Mensajero forrige helg. 

Castilla og Sestao River har bare møttes fem ganger totalt, det første møtet mellom klubbene var allerede under 2014/15-sesongen. De hvite fra hovedstaden har aldri tapt mot baskerne, og statistikken viser tre seire til Castilla og to kamper som har endt uavgjort. Da lagene møttes i Madrid tidligere i sesongen endte det med en 2-0-seier til vertene etter scoringer av Martin Ødegaard og Sergio Díaz. 

Mulig startellever:

                                          Carlos Abad
             Hakimi, Lienhart, Hermoso, Quezada
                                   Muñoz, Febas
                              Enzo, Febas, Díaz
                                   Campuzano

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6