TAP: Sergio Díaz klarte ikke å hindre tap for Real Madrid Castilla lørdag.

Segunda División B II, jornada 32
Lørdag 1. april, kl. 19:00

1-0 Gaizka Martínez (44')

Castilla XI: Abad - Tejero, Lienhart, Hermoso, Abner - Valverde, Febas - Enzo, Muñoz, Quezada  - Sergio Díaz.

Lørdagens kamp var ekstremt viktig for begge lag. Hjemmelaget Sestao kjemper desperat for å unngå nedrykk, mens Castilla trenger hvert eneste poeng de kan få i håp om å klare en playoff-plass til LaLiga2. Los Blancos kom til kampen i relativt god form, hvor de senest slo Barakaldo for en uke siden. Men denne gangen skulle det bli en svært tam kamp fra de unge og lovende.

Oppgjøret startet med et brak, da Mario Hermoso traff tverrligger etter bare to minutter spill. Men etter den lovende starten, jevnet det seg mer ut og hjemmelaget fikk kontroll på banespillet. Defensivt lå Castilla imidlertid godt og slapp til få sjanser, til tross for at Sestao faktisk burde ha tatt ledelsen før pause, da de fikk en scoring feilaktig annullert.

Like før halvtid traff gjestene tverrliggeren igjen, ved Luismi Quezada. Det kunne gitt et svært godt utgangspunkt før andreomgang, men istedet gikk lagene til pause på stillingen 0-0. Det var tydelig at Santiago Solari ønsket å gå for seier, da han tok ut Abner og satte innpå spissen Victor Campuzano, men etter 59 minutter var det vertene som tok ledelsen. Gaizka Martínez fyrte av fra distanse og sendte Sestao opp i 1-0.

Castilla prøvde desperat å svare men hverken Aleix Febas eller Enzo Zidane maktet å sette sine avslutniger forbi Magunazelaia i Sestao-buret.  Klokken tikket kjapt de siste minuttene og etterhvert kunne hjemmelaget slippe jubelen løs for tre livsviktige poeng. For unggutta fra Madrids del, måtte man innse at resultatet var fortjent i en skuffende forestilling fra deres side. Nå er man nødt til å se fremover og slå tilbake neste uke, når Arenas venter på Estadio Alfredo di Stéfano.