Extra large  2rm2430
KOBLES TIL RIVALEN: Atlético Madrids utlånte venstreback, Theo Hernández kobles til en sjokkovergang til Real Madrid.

Kobles til sjokkovergang

Atlético Madrids venstreback Theo Hernández skal visstnok ønske seg til erkerivalen.

Real Madrid er inne i en hektisk april-måned, men planleggingen av neste sesong er allerede godt i gang. Vi har tidligere skrevet om at Fábio Coentrão etter all sannsynlighet er ferdig som Real Madrid-spiller til sommeren, og at Real Madrid er på jakt etter en ny venstreback. MARCA kunne i dag avsløre at Real Madrid visstnok skal være klare til å utløse utkjøpsklausulen til Theo Hernández, en klausul som ligger på €24 millioner. Theo Hernández har vært på utlån hos Alavés denne sesongen, og venstrebacken har, sammen med Marcos Llorente, vært en av baskernes beste spillere.

Les også: En ny venstreback på vei inn?

Real Madrid og Atlético Madrid har lenge hatt en gjensidig enighet om å ikke kjøpe førstelagsspillere fra hverandre. Dette har blant annet hindret Sergio Agüero i å bli Real Madrid-spiller, da Florentino Pérez ikke ønsket å få et dårlig forhold til byrivalen. Nå kan det dog se ut til at denne pakten skal brytes, da Real Madrids president er klar for å bla opp i overkant av 200 millioner kroner for å sikre seg den offensive backen. 19-åringen står bokført med 29 kamper for Alavés denne sesongen og fire målgivende pasninger. Atlético Madrid skal ha sett på Hernández som den ideelle erstatteren til Filipe Luís når brasilianeren begynner å dra litt på årene, men Zinedine Zidane skal også ha pekt seg ut franskmannen som den fremtidige erstatteren til Marcelo. 

Theo Hernández har vært i Atlético Madrid siden 2007, da han var ti år gammel. Siden den gang har han gått gradene i Atlético-akademiet og under 2015/16-sesongen spilte han for Atlético Madrid B i Segunda B. I tillegg til at han selv har gått gradene hos erkerivalen så spiller broren hans, Lucas, for Atlético Madrid nå. Midtstopperen, som er ett år eldre enn broren Theo kobles også stadig vekk fra Diego Simeones lag som følge av at både Stefan Savic, José Gimenez og Diego Godín alle er foran midtstopperen i kampen om fast plass på laget. I tillegg til at broren til Theo spiller for Atlético Madrid så spilte også faren hans, Jean-François Hernandez, for byrivalen under 2000/01-sesongen. 

Det er dog verdt å nevne at allerede til lørdagen så møtes Real Madrid og Atlético Madrid til en klassiker av en fotballkamp på Santiago Bernabéu, og det er slettes ikke uvanlig at slike rykter oppstår i forkant av slike kamper. Dog så må vi ikke lenger tilbake i tid enn til sommeren 2015 for å finne forrige gang en Atlético Madrid-spiller gikk til erkerivalen. Da var det Gastón Cedrez som gikk fra Atlético Madrid-akademiet til Real Madrid Juvenil B. Dog så må vi tilbake til 2006 for å finne forrige gang en a-lagsspiller gikk til motsatt Madrid-klubb. Den gang da var det José Manuel Jurado som gikk til Atlético Madrid for €3 millioner. 

Vil du se Theo Hernández som Real Madrid-spiller?

Pmn6