Lidenskap

En sindig gammel mann? Kanskje før dommeren blåste kampen i gang.

De fleste av oss mener vel at vi har et lidenskapelig forhold til fotballklubben vår, men det spørs om ikke denne eldre herremannen tar kaka. Ikke handler det om Real Madrid, men dette er supporterkultur og fotball til de grader.
Se selv hvordan denne eldre River Plate supporteren reagerer mens han ser på første playoff kamp i Argentina i våres. River Plate taper kampen 2 - 0 mot Belgrano i første oppgjør og det ser stygt ut med hensyn til ny kontrakt. En uke senere er nedrykket til "B" et faktum, men dessverre (eller heldigvis?) har vi ikke en video av det.

Jeg mistenker at denne eldre herremannen fra Buenos Aires muligens fikk et illebefinnende under returmøtet på El Monumental. Dere får lete litt i nettavisene fra Argentina etter Tano Pasman og hvorvidt dere finner han under begravelse.

Hvilke type supporter er du? Er du av samme lidenskapelige typen som tar det ut gjennom verbale oppkast mot alt og alle, er du den rolige og sindige personen som tenker "fotball er bare fotball" eller er du den stille typen som synker en meter ned i sofaen når Barcelona scorer på Real Madrid og du drunker deg i sorgen?

Diskuter gjerne tema i kommentarfeltet.

http://www.youtube.com/watch?v=A7EK0Izjh_Y&feature=player_embedded

Kilde: Youtube

Pmn6