Extra large v ctor campuzano 17.12.2016
MÅLTØRKE: Víctor Campuzano har ikke scoret siden midten av februar, scorer spanjolen i morgen?

Før Castilla-kamp: Arenas Club (H)

Arenas Club gjester Madrid og et revansjelystent Real Madrid Castilla i morgen kveld.

Real Madrid Castilla - Arenas Club
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 33
Lørdag 8. april, kl. 20:30
Realmadrid TV 

Castilla gikk på et surt 1-0-tap mot Sestao River og det kan dessverre se ut til at også drømmen om opprykk forsvant da ungguttene ikke klarte å få med seg tre poeng fra Baskerland forrige helg. I morgen møter de hvite fra Madrid nok et baskerlag, når Arenas Club tar turen til den spanske hovedstaden. Santiago Solari har nesten plukket ut en identisk tropp som den som tapte mot Sestao River forrige uke, den eneste endringen er at Federico Valverde er ute med suspensjon etter å ha pådratt seg sitt femte gule kort for sesongen mot Sestao River, og inn kommer Jamie Seoane. 

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Álex Craninx
Forsvar:
Hakimi, Tejero, Salto, Hermoso, Lienhart, Quezada og Abner
Midtbane:
Febas, Enzo, Cedrés, Lin, Seoane, Rodríguez og Muñoz
Angrep:
Díaz og Campuzano

Morgendagens motstander for Real Madrids lovende unggutter er Arenas Club fra Gexto i Baskerland. Arenas Club ligger i skrivende stund på 11. plass på tabellen, fem poeng bak Castilla på 6. plass. På de siste fem kampene står baskerne med to seire, to uavgjorte og ett tap. Det er ingen soleklare toppscorere hos Arenas Club, men det er heller flere som har bidratt med scoringer. Det viser seg også på scoringstatistikken, der baskerne har tre spillere som har scoret fem eller flere mål i Segunda B denne sesongen. Eduardo Ubis er Arenas' toppscorer med seks scoringer på sine 20 kamper denne sesongen. Hakk i hæl på spanjolen følger Luisma Villa og Dani López som begge har fem nettkjenninger denne sesongen.

Real Madrid Castilla og Arenas Club har møtt hverandre bare tre ganger opp igjennom historien. Det første møtet mellom klubbene fant sted allerede under forrige sesong. Den gang vant Castilla 1-0 på Estadio Alfredo Di Stéfano etter en scoring av Mariano Díaz. Dog så endte det omvendte oppgjøret med et 2-1-tap, og da lagene møttes i Baskerland tidligere denne sesongen endte det 1-1 i Baskerland etter at Castilla først hadde tatt ledelsen etter et selvmål.

Mulig startellever:

                                          Carlos Abad
                Hakimi, Lienhart, Hermoso, Abner
                                    Muñoz, Seoane
                                  Enzo, Febas, Díaz
                                        Campuzano

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6