Extra large pepe 9.4.2017
SCORET OG SKADET: Pepe scoret og ble skadet da Real Madrid spilte 1-1 mot Atlético Madrid. Nå er skadeomfanget klart.

Skadeoppdatering: Pepe

Pepe kan ha spilt sin siste Real Madrid-kamp for sesongen da han brakk to ribbein mot Atlético Madrid.

Real Madrid spilte 1-1 mot Atlético Madrid på Santiago Bernabéu i ettermiddag. Etter flere gode sjanser til hjemmelaget var det Pepe som sendte Santiago Bernabéu til himmels da han stanget Real Madrid i ledelsen etter 52 minutter. Det var dog et skår i gleden at portugiseren måtte forlate banen etter snaut 70 minutter. Da en drøy time var spilt holdt Atlético Madrid på å få en stor sjanse. Toni Kroos kastet seg inn for å blokkere avslutningen, og i samme slengen så plantet han også kneet i siden på Pepe, som gikk ned for telling. Portugiseren prøvde å fortsette, men han måtte fort sette seg ned igjen og forlate banen til fordel for Nacho. Nå er skadeomfanget til portugiseren klart, og det ser dessverre ikke bra ut. Real Madrid har kommet med følgende uttalelse vedrørende skaden til Pepe. 

Etter tester utført på vår spiller, Pepe på Sanitas La Moraleja universitetssykehus, har han blitt diagnostisert med et brudd i hans 7. og 8. ribbein på hans venstre side.  Hans progresjon vil kontinuerlig følges.

I verste fall kan Pepe være ferdigspilt for sesongen, og i beste fall kan han være tilbake i aksjon om en måneds tid. MARCA, som ofte har gode kilder på sine saker melder at Pepe vil være ute av aksjon i rundt en måneds tid. Hvis dette er tilfellet så vil han miste begge kampene mot Bayern München, i tillegg til kampene mot Barcelona og Valencia. Med Raphaël Varane ute med en hamstring-skade har Real Madrid bare to friske stoppere per nå, i Sergio Ramos og Nacho. Dette er med andre ord svært dårlig nytt med tanke på at Real Madrid er inne i en svært travel måned med ekstremt viktige kamper i både Champions League og LaLiga.

Ánimo Pepe!

Pmn6