SKUFFET: Real Madrid Castilla skuffet stort da Arenas Club kom på besøk lørdag kveld.

Arenas Club lekte med Real Madrids unnggutter og vant 1-3 i Madrid.

0-2 Txopi (63')
0-3 Philipp Lienhart (67') [Selvmål]
1-3 Luismi Quezada (90+3') Assist: Javi Muñoz

Real Madrid Castilla XI: Abad - Hakimi, Lienhart, Hermoso, Abner (Quezada 64') - Seoane (Rodríguez 80'), Muñoz - Díaz (Lin 69'), Febas, Enzo - Campuzano

Det var duket for en ny runde i Segunda B da Castilla tok imot Arenas Club på Estadio Alfredo Di Stéfano i kveld. Vertene sto med bare tre poeng på sine tre siste kamper, mens Arenas Club kom ifra en seier over Mensajero. Det var Castilla som kom best i gang, og vertene tok tak i ballen fra første sekund og førte kampen. Dessverre så uteble de helt store sjansene, og kun to farlige innlegg fra Abner var det som var verdt å nevne etter de første ti minuttene. Det var ingen tvil om hvem som var det førende laget, men Castilla slet stort med å spille seg til store sjanser.

Etter en snau halvtime skjedde det som måtte skje. Arenas Club var på en sjelden visitt inne i Real Madrids 16-meter og når Jamie Seoane skulle klarere en ball så plantet han heller støvelen i hodet på en Arenas-spiller, og dommeren pekte på straffemerket. Dani López var iskald fra elleve meter og sendte gjestene opp i føringen mot spillets gang. Bare noen minutter etter 0-1-scoringen til Arenas Club var Castilla svært nære utlikning. Achraf Hakimi slo et godt innlegg til Javi Muñoz som headet på mål, men en feber-redning av Txemi Talledo i Arenas-målet hindret spanjolen i å utlikne for Castilla. Dermed sto det 0-1 til gjestene når lagene gikk i garderoben til pause.

Hjemmelaget gikk ut i hundre i andreomgangen og det tok ikke lang tid før de spilte seg til sin største sjanse i kampen. Jamie Seoane spilte igjennom Aleix Febas, og plutselig var Castilla tre mot én. Spanjolen spilte ballen forbi Sergio Díaz og til Enzo Zidane, men franskmannens skuddforsøk ble reddet på streken. Noen minutter senere prøvde Díaz seg på et langskudd, men dessverre for vertene så gikk skuddet like utenfor. Fem minutter senere var det gjestene som fikk en god mulighet til å bodle ledelsen, men Carlos Abad reddet på mesterlig vis.

Etter en time spilt var det nok en gang Javi Muñoz som var farlig frempå. Da prøvde spanjolen seg på et langskudd, men nok en gang reddet Txemi Talledo skuddet. Noen minutter senere skulle dog gjestene doble ledelsen. Carlos Abad spilte ballen ut til Achraf Hakimi som var uheldig med mottaket sitt. Ballen havnet dermed hos gjestenes Txopi som satte ballen i nettet bak Carlos Abad. Vondt skulle også bli til verre for vertene, fordi bare noen få minutter senere prøvde Philipp Lienhart å spille en pasning tilbake til Carlos Abad, men pasningen var svak og gikk istedenfor i mål... Plutselig sto det 0-3 i Madrid, og ting så vanskelig ut for ungguttene.

Castilla klarte aldri å svare på Arenas to kjappe scoringer og slet stort med å skape det samme trykket som de hadde etablert tidligere i omgangen. Santiago Solari gjorde noen offensive bytter med å kaste inn Lin Liangming og Mario Rodríguez, men det hjalp ikke. På overtid pyntet Luismi Quezada på resultatet når han banket inn reduseringen etter et godt innlegg fra Javi Muñoz, men Castilla måtte til slutt se seg slått av gjestene fra Baskerland. Dette var de helhvites andre strake tap, og man kan vel dermed med sikkerhet si at det ikke blir noe opprykk for Santiago Solaris gutter denne sesongen.

Castillas beste: Luismi Quezada

Så du dagens skuffende Castilla-opptreden?