Extra large achraf hakimi 28.1.2017
STORTAP: Achraf Hakimo og resten av Real Madrid Castilla-laget gikk på et stortap mot UD Logroñés torsdag formiddag.

Castilla-referat: Logroñés (B)

Real Madrid Castilla tapte stort borte mot UD Logroñés i helgens runde av Segunda División II.

4-0 Marcos André (90+3')

Real Madrid Castilla: Abad - Achraf, Lienhart, Hermoso, Quezada - Tena (Seoane 71'), Valverde, Sergio Díaz (Nikos 57'), Febas, Enzo (Tejero 76') - Campuzano

Real Madrid Castilla hadde tapt to kamper på rad før oppgjøret mot UD Logroñés, og trengte sårt poeng for å henge med i kampen om en av kvalik-plassene. Vertene hadde derimot vunnet tre kamper på rad før oppgjøret mot Castilla, og var inne i deres beste periode denne sesongen. Ettersom kampen utspilte seg så skulle det vise seg at den dårlige trenden til Los Blancos sine reserver ikke kom til å ende, og at vertene fortsatte sin gode rekke.

Allerede tre minutter ut i kampen kom kampens første scoring, og det var vertene som tok ledelsen ved hjelp av en kontring som Traver satte i mål. Det var et svakt hjørnespark som gjorde at UD Logroñés kunne kontre, og det var lite Castilla kunne gjøre for å hindre scoringen. Etter å ha gått opp i en tidlig ledelse, så fortsatte vertene å presse kraftig, hvilket skulle vise seg å bli svært vanskelig for Castilla.

Et drøyt kvarter ut i kampen kom den andre scoringen, denne gang på et hjørnespark. Ballen ble slått inn mot den bakre stolpen, hvor Amelibia ventet, og stanget kontant ballen i mål til 2-0. Heller ikke denne gang klarte Castilla å svare, og kun seks minutter etter 2-0, så scoret vertene igjen. Coulibaly holdt lekestue ute på den venstre siden før han sendte ballen inn til Muneta, som sikkert satte inn 3-0 til UD Logroñés. Dette ble også stillingen inn til hvilen, hvor Castilla slet med å skape noe som helst.

Det var derimot et langt mer aggressivt Real Madrid Castilla som entret banen i andre omgang, og det resulterte hurtig i en god mulighet. Sergio Díaz og Hakimi kombinerte flott før sistnevnte fikk en skudd-mulighet, men målvakten til vertene dyttet ballen ut til hjørnespark. Ikke lenge etter gjorde Solari et bytte, hvor Díaz gikk av banen til fordel for Nikos. Grekeren bemerket seg umiddelbart, og kom alene med keeper en drøy time ut i kampen, men nok en gang reddet Miguel.

Castilla fortsatte å presse kraftig den resterende halvtimen, uten å skape de helt store sjansene. Dette kom som en kombinasjon av slurv i angrepsspillet, samt et lavtliggende forsvar hos vertene. Tre minutter på overtid satte UD Logroñés spikeren i kista da Marcos André skjøt ballen i mål til 4-0. Castilla fikk svi for en meget dårlig første omgang, og gikk på deres tredje tap på rad i Segunda División II. Reservene må vinne resten av kampene, og ha en god porsjon flaks om en kvalikplass skal bli en realitet. Neste kamp er hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano mot San Sebastián de los Reyes søndag 23.april.