Extra large rp zidane marcelo he26618thumb
KLAR; Zidane og spillerne er klare for å ta imot Bayern på Bernabéu i morgen.

Zidane før kamp: Bayern München (H)

Zidane møtte pressen i forkant av morgendagens kamp mot Ancelottis mannskap hjemme på Bernabéu.

Vi vet viktigheten av morgendagens kamp og vi trenger fansen mer enn noen sinne. Vi trenger dem alltid og de er der hver gang, men det er i slike kamper vi trenger dem hele veien og trenger at de blir vår tolvte mann. Fansen på Bernabéu gir oss alltid en stor fordel, enda mer i slike kamper.
Vi behøver å spille en bra kamp og å være utrolig sterke. Vi skal ut og vinne kampen, vi skal ikke gamble. Det første oppgjøret er allerede spilt og vi vet hva slags problemer Bayern kan skape for oss. De kommer til å gjøre det vanskelig for oss frem til siste minutt. Vi må spille sikkelig bra og gjøre alt vi kan for å vinne kampen.

Bayern

Lewandowski er en ekte nummer ni og en bonus for Bayern. Bayern har en utrolig sterk tropp så vi må være fokuserte på hva vi gjør. Vi vet at de kan skape trøbbel på mange måter men de gjør også feil. Vi kommer til å prøve å spille vårt spill og forberede også godt. Resultatet fra forrige kamp garanterer oss ingenting så vi må spille enda en god kamp. Det kommer til å bli en herlig kamp. Den vil bli avgjort på små detaljer så vi må være klare.
Det viktigste er at spillerne gir alt. De vet de kan utgjøre en forskjell og det er det jeg ønsker. Det er viktig at alle føler seg viktige. Jeg tror spillerne har troen på arbeidet mitt og vi har et ønske om å vinne alt sammen. De er alle utrolige spillere og det gjør jobben min enklere. 

Bales skade

Han jobbet hardt for å komme tilbake på banen og etter 3 måneder var han utrolig klar. Han har litt ubehag som hindrer han fra å være på sitt beste så jeg håper han er tilbake med oss raskt. Han er ikke med i morgen siden vi ikke ønsker å risikere noe. Han er klar for å returnere, ettersom han har jobbet hardt fortjener han å være tilbake med oss så fort som mulig. Jeg håper han rekker El Clásico men jeg kan ikke garantere noe. Vi tar det dag for dag.

Ros til Isco

Han er klar, som alle andre. Det er det viktigste for meg. Vi bestemmer oss i morgen for hvem som spiller og hvordan vi skal spille. Det er tilfeldig men på grunn av rotasjoner så har han ikke spilt mye i Champions League. Det gjenstår mange viktige kamper så vi får se hva vi gjør i morgen. Jeg har allerede bestemt meg for hvem som skal spille. Alle gjør det fenomenalt bra, jeg er glad alle er på dette nivået men jeg bestemmer laguttaket. Det er godt å ha dette problemet når man skal velge hvem som spiller.

Benzemas gode form

Det er spillere vi forventer mye av på grunn av talentet deres. Når de ikke er på sitt beste blir de kritisert, det er den tøffe siden ved fotballen. Disse spillerne har en stor personlighet og kritikken vil ikke forandre dem. De fortsetter å trene daglig, noe som er fantastisk. Jeg har 24 av denne typen spillere, jeg beundrer dem og jeg har mye kjærlighet for dem. Det de gir meg hver dag gjør at jeg er en utrolig glad trener. 

James

Jeg tenker på han hver dag, på samme måte som jeg tenker på resten av troppen. Dere får se i morgen hvem som starter og hvem som blir byttet inn. Vi trenger alle i morgen og til de resterende kampene denne sesongen. Han spiller lite fordi jeg må ta et valg men det forandrer ikke hva jeg tenker om han. Jeg har utrolig mye kjærlighet for alle spillerne mine. 
Leganes