Extra large horiz4
SANTIAGO BERNABÉU: Det kommer til å være en fullpakket Santiago Bernabéu i kveldens kamp mot Bayern München.

I rivalens bakgård: Bayern München (H)

Vi har tatt en prat med Bayern-fan, Gaard Lid Aabakken!

For å varte opp litt ekstra rundt kampene resten av sesongen, skal vi intervjue en supporter fra de respektive motstanderne til Real Madrid før hver kamp. Denne gangen har vi fått muligheten til å intervjue en gedigen Bayern-supporter, Gaard Lid Aabakken, og han har gitt terningkast til den antatte startelleveren til Bayern München.

Startoppstillingen inneholder flere spørsmålstegn. Hummels, Boateng og Lewandowski er alle usikre til kampen. Jeg gir terningkast til den antatte startoppstillingen om alle skulle være friske.
4-2-3-1
Keeper, Manuel Neuer: 6.
Neuer er Neuer, det trengs ingen nærmere forklaring. Han har vært verdens beste keeper i mange år, og er også en av tidenes beste keepere. Han kommer til å bli ekstremt viktig i kveld, dersom Bayern skal slå Real Madrid og avansere til en semifinale.
Høyreback: Phillip Lahm: 5.
En urkraft som sjeldent spiller en dårlig kamp. Han er en spiller for de store anledningene. Dette kan trolig bli hans siste CL-kamp ettersom at han skal legge opp etter denne sesongen. Han kommer til å gjøre alt for at Bayern skal gå videre.
Midtstopper: Mats Hummels: 4.
Har hatt en god sesong og er en smart spiller, men han mangler tempo. Han har også vært skadet i det siste og det er usikkert om han kommer til å spille.
Midtstopper: Jerome Boateng: 4-.
Han har vært blant tre av de beste midtstopperne i senere år. Han er duellsterk og er i tillegg veldig rask. Han har dessverre hatt en litt vanskelig sesong, og han har vært lenge ute med skade. Han er også usikker til kveldens kamp.
Venstreback: David Alaba: 5.
Etter min mening er han verdens beste venstreback i konkurranse med Marcelo. Han kan også bekle flere posisjoner, deriblant midstopper-rollen og Sentralmidtbane-rollen. Han har vært i litt dårlig form etter EM, men han har vært bedre i det siste.
Defensiv midtbane: Xabi Alonso: 4+.
Han er fortsatt kapabel til å diktere kampene, og har vært en fast inventar i Bayern-laget over flere år. Alderen hans begynner å ta på, men han har levert svært godt denne sesongen. I likhet med Phillip Lahm, kan dette også bli Alonso sin siste kamp i CL.
Sentral Midtbane: Arturo Vidal:  5.
Han er en bulldoser på midtbanen. Han har hatt en god sesong, og vært fast under Ancelotti. Det negative med Vidal er at det noen ganger kan koke over for han, ellers er han en strålende spiller. Straffebommen hans kan vise seg å bli svært avgjørende.
Høyreving: Arjen Robben: 5+.
Arjen Robben er rett og slett et fenomen. Alderen virker ikke å bety noe, og han herjer på kanten som han har gjort i alle år. I tillegg har han spilt sin hittil beste sesong siden 2013.
Offensiv Midtbane: Thiago Alcantara: 6.
Han har lenge vært en god spiller, men han har vært veldig skadeutsatt. Denne sesongen har han virkelig tatt steget opp, og er nå en verdensklassespiller som kan åpne opp alle forsvar med sine pasninger.
Venstreving: Franck Ribéry: 5-.
Man trodde aldri at man skulle se ham så god igjen. Han har i likhet med Arjen Robben spilt strålende denne sesongen. Ribéry for dog trekk for at han lett kan miste besinnelsen i slike oppgjør, og har også fallt ut av kamper mot Real Madrid før på tross av god form.
Spiss: Robert Lewandowski: 5.
Soleklar 6er om han ikke hadde vært skadet. Han har vært helt ustoppelig i senere tid og er trolig verdens beste 9er. Real Madrid skal få det tøft med å stoppe han, dersom det viser seg at han kan spille kampen.

Tror du Real Madrid går videre?

Bayern