Extra large zinedine zidane
PK: Zidane var fornøyd etter seieren mot Bayern München, og ønsket ikke å kommentere dommerne.

Zidane etter kamp: Bayern München (H)

Real Madrid er klare for nok en semifinale i Champions League!

Få dager etter 1-2-seieren i München, var det klart for returoppgjøret på mektige Santiago Bernabéu. Det ble en meget underholdende kamp med dommer Viktor Kassai i sentrum. Real Madrid vant til slutt 6-3 sammenlagt etter ekstraomganger og et hattrick fra verdens beste fotballspiller, Cristiano Ronaldo. Zidane var meget fornøyd etter kampen.

God form

Vi er i god form om dagen. Vi vant kampen og gikk videre til neste runde. Vi har en meget vanskelig kamp i vente på søndag. Alle spilte en viktig rolle for laget. Vi er fornøyde med spillerne som spilte, kom inn fra benken og de som ikke fikk muligheten i dag. Vi trenger alle spillerne til å hjelpe hverandre.

Cristiano

Det er ikke mulig å beskrive Cristiano. Det han gjør er fantastisk. Han er en fantastisk og enestående spiller. Måten han alltid scorer og presterer bra i de store kampene. Han er alltid til stede når laget trenger han som mest.

Fansen og Cristiano

Fansen vil muligens slutte med pipekonsertene som er rettet mot Cristiano. Dette er Bernabéu og slike ting skjer. Han er avslappet og viser bare hva han er kapabel til i kampene han spiller. Han har noe få andre spillere har. Han er der alltid i de store kampene. Han scoret tre mål og fansen er fornøyde med det han gjør i klubben.

Dommerne

Som alltid, dommerne har en veldig vanskelig jobb og jeg ønsker ikke å kommentere noe som helst. Jeg ble fortalt at vårt andre mål var offside. Dette er fotball og jeg mener at de seks målene vi scoret er viktigere enn dommeravgjørelsene som ble tatt. For meg er det ikke noe som heter flaks i fotball, vi vant begge kampene og er videre til semifinalen.

Semifinale-trekningen

Vi vil se hva som skjer på fredag. Vi har spilt mot Bayern i kvartfinalen. Vi er Real Madrid og hvis vi ønsker å vinne noe er vi nødt til å spille mot hvem som helst.

Innsatsen før El Clasico

Vi spilte 120 minutter, og noen av spillerne avsluttet kampen i smerter. Vi har nå frem til søndag å restituere og slappe av. Vi er fornøyde med seieren og vi kommer til å restiruere raskt. Vi spilte en fantastisk kamp.

Hva synes du om det Zidane hadde å si etter kampen?

Leganes