Extra large  5am7521thumb
Real Madrid gjorde seg fortjent til en semifinale billett.

Spillerkommentarer: Bayern München (H)

Etter to meget spennende kamper mot Bayern München er Real Madrid nå klare til semifinalen.

Isco 

Etter en fantastisk opptreden mot Sporting Gijón fikk Isco sjansen mot Bayern München. Han reflekterer over kampen med følgende; vi fikk virkelig kjent på kampheten, men til slutt klarte å nå semifinalen. I løpet av første omgang hadde vi flere sjanser til å gjøre livet surt for Bayern, men vi betalte prisen for ikke å ha gjennomført sjansene på en optimal måte. Men det viktigste var å avansere, ikke hvem som spilte. I dag var jeg heldig å fikk sjansen til å starte kampen og jeg er veldig fornøyd med laget. I jobber hardt og prøver å hjelpe mine lagkamerater. Jeg vil alltid hjelpe til der det er nødvendig. 

Modric 

Vi gjorde en fantastisk kamp i dag og vi hadde mulighet til å avslutte kampen allerede etter første omgang. Men jeg er veldig glad for at vi avanserte til semifinalen og nå må vi ta en kamp om gangen for å se om vi klarer å forsvare tittelen for første gang i historien. Vi står ovenfor en ny storkamp på søndag. Vinner vi denne kampen, så har vi et stort forsprang til LaLiga tittelen. Det er viktig at vi hviler, hvis vi ønsker å prestere optimalt og la os håpe på at stemmingen blir like bra som den i dag. 

Casemiro 

Uten tvil var supporterne veldig viktig for oss i dag. De støttet oss fra start til slutt og vi presterer bedre når de støtter oss. Jeg vil takke alle de som var på stadion i dag og de som så på kampen og var på oss. Assistent min kom etter en bevegelse fra Cristiano, som løp mellom to midtforsvarere; Jeg la inn et godt innlegg, men avslutningen var fremragende.

Mål 

Vi ønsker å ta en kamp om gangen. Vi har nå gjennomført en rekke kamper som har ført til seier for oss og vi blir bedre for hver kamp som går. Nå må vi skifte fokus til LaLiga, fordi vi ønsker å komme seirende ut av den turneringen også. 

Lucas 

Det var en kamp full av hendelser, som hadde alt i seg. Laget gjorde en god jobb og vi viste at vi er kapable til å slå hvem som helst. Vi vente tålmodig og ventet på våre sjanser. Bayern er et ekstremt godt lag, men vi fortjente seieren over begge kampene. Cristiano gjorde en fantastisk kamp. 

Cristiano Ronaldos bidrag 

Han fortjener ikke noe annet en heder og ære. Vi må ta av hatten for han, som scoret fem mål over begge kampene.

Støtte fra Bernabéu 

I slike kamper er Bernabéu helt formidabel. Det var veldig god atmosfære underveis i kampen. De var vår tolvte man på banen og de ga oss mer motivasjon når vi trengte det som mest og vi er veldig takknemlig for det.  


Hva syntes du om gårsdagens kamp?

Real 960x200 pause