Extra large  1rm0490 hthumb
SLITER: Castilla produserte svært lite sjanser i kampen mot Sen Sebastián.

Castilla-referat: San Sebastián (H)

Castilla lå lenge under, men klarte å få med seg uavgjort fra kampen mot San Sebastían.

Real Madrid Castilla 1-1 San Sebastián de los reyes
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 35
Søndag 23.april, kl. 16:00

0-1 Dani Pichin (60')
1-1 Campuzano (90+2')

Real Madrid Castilla XI: Abad- Tejero, Sanchez, Hermoso, Abner (Mario 72')- Febas, Muñoz, Tena (Campuzano 63')- Enzo (Cedres 52'), Vergos, Quezada

Det var duket for serierunde 35 i Segunda B da San Sebastián gjestet Estadio Alfredo Di Stéfano. Bortelaget har hatt en dårlig sesong til nå, og kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk. Real Madrid Castilla på sin side har skuffet i de siste kampene, og har gått på tre strake tap. Santiago Solari måtte blant annet også klare seg uten flere nøkkelspillere. Sergio Díaz, Valverde, Hakimi og Seoane hadde spilt for Juvenil A i midtuken, og var dermed utilgjengelige til dagens kamp.

Castilla kom best i gang og fikk et hjørnespark allerede etter tre minutter. Niko Vergos var svært nære ved å score med pannebrasken, men headingen gikk akkurat over mål. Resten av omgangen var det Castilla som styrte spillet og hadde mest ball, men San Sebastián lå dypt og forsvarte seg. Det ble en sjansefattig førsteomgang, og lagene gikk inn til pause på resultatet 0-0.

Andreomgang startet med et pang da bortelaget kom med et hardt langskudd. Skuddet hadde retning mot krysset, men ble avverget etter en fantastisk redning av Castillas sisteskanse, Abad. Like etter var det Tejero sin tur til å vise fram skuddfoten, men volley-forsøket gikk like utenfor mål. Det stoppet ikke der. Fem minutter senere fikk San Sebastían en corner. Corneren ble klarert rett i foten på en San Sebastían-spiller, som på halvvolley curlet ballen rett i krysset fra utenfor 16-meteren, til Abads store fortvilelse.

Etter scoringen til bortelaget klarte aldri Real Madrid Castilla å få flyten i spillet. Men da det virket som at Castilla skulle gå på sitt fjerde strake tap, fikk unggutta en corner i det 92 minutt. Corneren ble headet rett på keeper, som måtte gi retur. Returen gikk rett i foten til Campuzano, som enkelt kunne sette inn 1-1. Castilla hadde ballen mye, men skapte lite i andreomgang også. Kampen endte dermed 1-1 og Castilla fikk vertfall satt en stopper for rekken med tap.