Extra large  2rm3908
LEKESTUE: Real Madrid sine reserver lekte seg med Deportivo på deres gress.

Referat: Deportivo La Caruña (B)

Reservene smadret Deportivo La Caruña på Riazor med hele 2-6.

Deportivo La Caruña 2-6 Real Madrid
Estadio Riazor, La Caruña
LaLiga Santander, runde 34
Onsdag 26.april, kl.21.30

0-1 Álvaro Morata (1') - Assist: Isco
0-2 James Rodríguez (13') - Assist: Lucas
1-2 Florin Andone (34') - Assist: Kakuta
1-3 Lucas Vázquez (44')
1-4 James Rodríguez (66') - Assist: Morata
1-5 Isco Alarcón (77') - Assist: Lucas
2-5 Joselu (83') - Assist: Andone
2-6 Carlos Casemiro (86') - Assist: Mariano

Onsdag kveld var det duket for en ny runde av LaLiga Santander, og det var et revansjesugent Real Madrid som reiste til Riazor. Deportivo La Caruña har denne sesongen vært meget gode på hjemmebane, så det var ingen lett oppgave som ventet for "reservene" til Los Blancos. Tross at mange av stjernene ble plassert på benken, eller ble hvilt så stilte Real Madrid et slagkraftig lag, med en rekke spillesugne spillere. 

Real Madrid XI: Casilla - Danilo, Varane, Nacho, Marcelo - James, Kovacic, Isco - Lucas, Morata, Asensio

Deportivo La Caruna XI: Lux - Arribas, Sidnei, Luisinho, Bergantinos - Guilherme, Colak, Juanfran, Gil, Kakuta - Andone

Årsbeste

Selv om spillere som Ronaldo og Toni Kroos var igjen i Madrid, og Luka Modric, Casemiro og Benzema startet på benken, så skulle vi bli vitne til en fantastisk start på kampen. Det tok ikke mer enn et minutt før kula lå i mål første gang, og hvem andre enn Morata? Spissen har slitt med spilletid denne sesongen, men levert varene når han har fått tillit. Isco spilte gjennom Morata på løp inn i boksen, og tross skrå vinkel så var Álvaro iskald i boksen og sendte Real Madrid i føringen. 

Los Blancos fortsatte å presse og kun to minutter senere var Lucas på vei gjennom, men kantspilleren ble stoppet. Fem minutter ut i omgangen var det Asensio sin tur til å vise seg frem, og unggutten driblet seg forbi to mann, før han sendte kula mot mål, men Lux reddet. Et minutt senere testet Isco skuddfoten fra mer enn 20 meter, men avslutningen gikk til side for mål. Godt forsøk av magikeren. Ti minutter ut i omgangen burde det stått 0-2 da Morata fikk skyte helt upresset, men spissen skjøt rett i ansiktet på Lux. To minutter senere viste Asensio seg frem igjen, da har dro seg innover i banen og fyrte av fra 20 meter, men stolpen stod i veien. 

Et minutt sener skulle omsider ballen ende i mål. Kovacic første med seg ballen fra egen banehalvdel før han spilte opp James. Colombianeren la ut til Lucas, og kanten slo tilbake inn i feltet mot James, som satte ballen i mål med utsiden av foten. Et drøyt kvarter ut i kampen satte Los Blancos ballen i mål igjen. Isco spilte ballen til Marcelo som la inn til Morata, og spissen satte ballen i mål, men brasilianeren ble feilaktig avblåst for offside, og målet ble annulert. Real Madrid herjet med Deportivo de første 20 minuttene, og det var uten tvil de 20 beste minuttene med fotball fra hovedstadsklubben denne sesongen. 

Magiske Isco

Vertene fikk deres første sjanse etter 21 minutter da Charles Gil testet skuddfoten, men Casilla reddet lett. To minutter senere testet Guilherme skuddfoten, denne gang gikk avslutningen like over. 25 minutter ut i kampen fikk Deportivo en stor sjanse, hvor et skudd gikk mot det åpne målet bak Casilla. Marcelo stod omsider på streken og reddet, men dommeren hadde allerede blåst av for offside. Et minutt senere fikk Los Blancos en stor sjanse da Morata snappet opp en dårlig pasning fra Lux, og spilte opp Lucas, men kantspilleren skjøt rett på keeper. 

En drøy halvtime ut i kampen rullet Real Madrid opp, først ved Morata til James, deretter fra James til Lucas som igjen flikket ballen videre til Morata. Spissen fikk god til til å avslutte, men nok en gang gikk den rett på Lux. Tre minutter senere scoret Deportivo, definitivt mot spillets gang. Et innlegg endte opp hos Kakuta på bakerste, og kongoleseren serverte ballen på sølvfat til Andone som enkelt satte inn reduseringen. 

Fire minutter senere testet Charles Gil nok en gang skuddfoten, men en flott redning av Casilla stoppet skuddet. Snaut fem minutter senere var Casilla i ferd med å servere vertene utlikningen. Målvakten stormet ut i feltet, men fikk ikke tak i ballen, heldigvis gikk den ut over dødlinjen. Et minutt før hvilen serverte Isco et magisk øyeblikk da han driblet halve laget, før han spilte ut til Marcelo. Backen slo inn, og selv om ballen ble blokkert så ventet Lucas på returen og satte inn 1-3. En fantastisk omgang av de helhvite. 

Gjestene dominerer

Som i den første omgangen så åpnet Real Madrid med full kontroll på kampen. Tross et massiv press så gikk det tidvis lenger mellom de store sjansene. Drøyt fem minutter ut i omgangen ropte Nacho på straffe etter at ballen traff armen til en Dportivo-spiller, men dommeren vinket korrekt spillet videre. Like før timen var spilt fikk Los Blancos en kjempesjanse etter at Asensio drev forbi en rekke spillere, før han spilte Lucas alene med keeper, men utrolig nok bommet kantspillere. 

Los Blancos fortsatte og trille ball, og et minutt senere sendte Danilo et innlegg mot Morata på bakerste, men headingen ble for svak og Tyton reddet. To minutter senere traff prikket Isco et hjørnespark mot Varane, men headingen sklidde av hodet til franskmannen. James fikk en stor sjanse få minutter senere da han førte ballen inn i feltet, men ingen pasningen ut i feltet ble blokkert. 66 minutter ut i kampen kom omsider en ny scoring. Isco tredde gjennom Morata med en fantastisk pasning, og spissen fintet vekk Tyton før han slapp ballen til James. Colombianeren satte ballen i det åpne mål til 1-4. 

Tre scoringer på ni minutter

Snaut 20 minutter før full tid kom vertene omsider på en visitt, og innbytter Joselu satte ballen i mål med et langskudd. Den tidligere Real Madrid-spilleren var omsider i offside, og scoringen ble annulert. To minutter senere tredde Isco på ny gjennom Morata, men denne gang gikk spissen ned i feltet. Dommeren vinket omsider spillet videre. Et kvarter før full tid var Casilla på en luftetur igjen, og bommet nok en gang i feltet, men som forrige gang ble han ikke straffet. 

To minutter senere satte Real Madrid definitivt spikeren i kista. Lucas fikk ballen ute på siden, og ventet før han spilte ballen til Isco på motsatt side av feltet. Isco gjorde ingen feil og satte ballen i mål bak en utspilt Tyton. Syv minutter før full tid skulle omsider Joselu få sin scoring. Andone fikk ballen ute på siden, og prikket et innlegg mot Joselu som hadde plassert seg perfekt i boksen. Dermed har den tidligere Real Madrid-spilleren nå tre scoringer på to kamper mot sin tidligere arbeidsgiver. 

Fire minutter før full tid fikk innbytter Mariano en stor sjanse, hvor han først fintet vekk Tyton, før han ble stoppet av målvakten. Sekunder senere var samme mann på farten igjen, og denne gang spilte han ut til Casemiro som ventet i returrommet. Brasilianeren la ballen til rette, og smelte den i mål fra 20 meter til 2-6. Et minutt før full tid scoret Los Blancos igjen, etter at Morata rullet ballen til Mariano, men nok en gang ble scoringen feilaktig annulert for offside. Dermed ble det storseier på Riazor for Real Madrid, og drømmen om ligagull lever fortsatt. 

Statistikk

Ballbesittelse: 54%
Antall skudd: 22
Skudd på mål: 11
Innlegg: 13
Hjørnespark: 5
Offside: 3
Antall pasninger: 530
Vellykkede pasninger: 460 (86.8%) 

Spillervurderinger

Kiko Casilla (2+): Gjør ingen god kamp, og er utrolig svak i feltarbeidet. Bommer to ganger, hvilket kunne endret kampbildet, spesielt på 1-2. Har noen gode redninger på skudd, men usikkerheten i feltet trekker mye ned. 

Danilo Luis (4): Gjør en god kamp på backen, og er aktiv fremover og bakover. Trygg i pasningsspillet, gode løp, solid defensivt og gjør alt i alt en meget god kamp. Etter en dårlig start på sesongen, har han nå hatt en god vår. 

Raphaël Varane (4): Returnerer fra skaden, og har full kontroll på Deportivo-spillerne. Sterk i lufta, og lar ingen komme forbi seg, grunnet farten. Er som alltid solid når han spiller med Nacho, og tilfører bredde til troppen. 

Nacho Fernández (4-): Blir både for liten og er feilplassert på Joselu sin scoring. Ellers gjør han en god kamp, hvor han bryter en rekke baller, og løper opp en rekke baller. Blir varm i drakta nå Nacho. Blir spennende å se hvem som spiller fremover. 

Marcelo Vieira (4+): Løper som vanlig utrettelig opp langs kanten, og er en ekstra angrepsspiller. Flink til å kombinere med angrepet, og slår gode innlegg. Inne i en veldig god periode nå, og må fortsette slik resten av sesongen.

James Rodríguez (5+): Scorer to mål, og spiller fremragende fotball. Flink til å sette fart fremover, og er alltid spillbar. Beveger seg meget godt i feltet, hvilket gjør at han får sine to scoringer. Vakker bruk av utsiden på den første scoringen. 

Mateo Kovacic (5+): Spiller defensiv midtbane, og gjør en utrolig solid jobb. Løper som få andre kan, bryter baller, har gode driv fremover og gjør en kjempekamp. Ødelegger rytmen i angrepet til Deportivo, og har full kontroll. Kan finspisse pasningene litt, men ellers en meget god kamp. 

Isco Alarcón (6 BB): Hva skal man si? Real Madrid sin magiker gjør det igjen. Har en kontroll på kule som få andre i verden har. Slår meget gode pasninger, og leker seg med Deportivo-spillerne. Uansett hvor mange mann, eller hvor stort press så kommer han seg fri. Tar med seg en målgivende pasning, og en scoring. Er i kalas-form nå. 

Lucas Vázquez (4): Jobber godt gjennom hele kampen, og hjelper til angrep samt i forsvar. Scorer et mål og spiller to målgivende pasninger. Burde omsider scoret to mål til, men er utrolig svak foran mål. 

Álvaro Morata (4+): Scorer etter kun et minutt, og fikk en scoring feilaktig annulert. Kunne fort hatt et hat-trick om ikke flere, men slurver litt foran mål. Viser nok en gang at han scorer når han får spilletid, og burde kanskje benke Benzema fremover? 

Marco Asensio (4): Er ikke nest sist eller sist på noen scoringer, men gjør en meget god kamp uansett. Har et flott driv med ballen, og er alltid spillbar. Flink til å plassere seg, og gjør en meget solid kamp. 

Innbytterne:

Carlos Casemiro (4-): Kommer inn sent i kampen, og scorer på et flott langskudd. Har noen dårlig pasninger defensivt, men gjør et greit innhopp, når kampen er avgjort. 

Mariano Mejia (3+): Fikk et mål feilaktig annulert, og burde kanskje scoret et til? Finner Casemiro på flott vis før scoringen, og viser at han er spillesugen. Blir kanskje hakket for egoistisk. 

Álvaro Tejero (N/A): Får et innhopp sent i kampen, og får sin debut for Real Madrid. Jobber godt, men får for få minutter til noen vurdering. 

Hva syns du om kampen? 

Pmn6