- Å vinne CL er viktig

Aitor Karanka tar for seg USA-turneen og sier Champions League er viktig for klubben

Real Madrids assistenttrener Aitor Karanka satt ved Mourinhos side under samtlige av kampene som Real Madrid spilte på sin USA-turnè. Etter at klubben fullførte sin runde i USA snakket han med media om først og fremst turen, men også tiden som kommer.

- Kampen mot Philadelphia Union var definitivt vår svakeste. Det positive med kampen var at vi vant og at vi virkelig har jobbet hardt de to foregående kampene. Det er selvfølgelig negativt at Sahin pådrar seg en skade, for han var veldig oppspilt over å få spilletid. Han vil nok snart returnere, sier Karanka om Real Madrids 2-1 seier over Philadelphia Union natt til søndag.

Karanka har vært en av Mourinhos nærmeste støttespillere, og han er uten tvil en stor beundrer av The Special One. Han måtte også selvfølgelig besvare spørsmål om Champions League-trofeet fra media.

- Mourinho har blitt gitt en ny posisjon innad i klubben, men alle vil gjøre den samme jobben. Vi gjorde ting som overrasket mange i fjor, men ting vil gå mer over til normalen denne sesongen. Å vinne Champions League er viktig for oss. Vi må jobbe veldig hardt for å ta tittelen, men vi må også innse at på tross av at vi ble utslått, så gjorde vi en god jobb forrige sesong. CL er et viktig mål, men vi er ikke besatt av det, sier Karanka.

- Vi skal fokusere på de to siste ukene og de tre kampene vi spilte. Senere skal vi snakke om den spanske supercupen. Vi må fortsette som vi har gjort, og bygge videre på de kampene vi spilte i USA, avslutter han.

Pmn6