Extra large  1rm0155
SURT TAP: Real Madrid Castilla tapte nok en gang, og står med fem tap på de siste seks kampene.

Castilla-referat: Mensajero (H)

Real Madrid sine unggutter tapte nok en gang, og forlenget rekken til seks kamper uten seier.

Real Madrid Castilla 0-1 Mensajero
Estadio Alfredo Di Stéfano
Segunda División II, runde 37
Søndag 7.mai, kl: 12.00

0-1 Borja Rubiato (45')

Real Madrid Castilla hadde fem kamper på rad uten seier i forkant av oppgjøret mot lav plasserte Mensajero, og det var håp om en liten opptur for ungguttene. Derimot så hadde den yngre garde ingenting å spille for, ettersom muligheten for play-off for lengst var borte. Tross lite å spille for, så var det håp om at Solari's unge lag kunne vinne i deres siste hjemmekamp for sesongen. Valverde var ikke med i kamptroppen, grunnet hans deltakelse i Copa America for U20 landslag. 

Real Madrid Castilla: Craninx, Tejero (Mario, 68’), Lienhart, Hermoso, Abner (Quezada, 77’), Seoane, Achraf, Javi Muñoz, Campuzano, Febas (Nikos, 48’) and Sergio Díaz.

Solari hadde foretatt en rekke endringer i forkant av oppgjoret mot Mensajero, hvor blant annet Achraf ble plassert lenger opp i banen, som kant og Abner fikk starte fremfor Quezada. Som vanlig så startet Castilla med å dominere banespillet, og de virket til å ha full kontroll på sine gjester fra Kanariøyene. Spesielt endringen med å flytte Hakimi opp i banen, virket å være en god løsning, ettersom han kombinerte godt med midtbanen og utnyttet sin hurtighet ute på siden. 

Det var nettopp Hakimi som skulle være tilrettelegger for kampens to første sjanser. Først var det Febas som fikk en sjanse etter å ha blitt spilt frem av Achraf, og deretter Campuzano, men begge brente deres sjanser, og det stod derfor fortsatt 0-0. Vi måtte gå helt til første omgangs siste angrep for å finne den første scoringen, og dessverre så var det gjestene som satte ballen i mål. Borja Rubiato var mannen som iskaldt sendte gjestene i føringen like før dommeren blåste i fløyta. 

Som forventet så la gjestene seg bakpå, og spilte godt organisert forsvar i begynnelsen av andre omgang. Dette førte til store sjanser for Mensajero de gangene Castilla mistet ballen, men en god Craninx samt sløseri gjorde at det fortsatt stod 0-1. Castilla derimot forsøkte så godt de kunne ved å dominere banespillet, men det ble for ensidig, da innlegg var alt de hadde å komme med. Dermed ble det nok et tap for Castilla som gikk på sitt sjette strake poengtap. Ungguttene har nå tapt fem av de siste seks kampene, og virker tomme for motivasjon nå ved slutten av sesongen. 

Banens beste: Craninx

Tror du ungguttene klarer å stable beina på jorda og vinne sesongen siste kamp? 

Pmn6