Extra large  3am7118 0
HVA SKJER: En rekke unggutter går en usikker fremtid i møte.

Hva skjer med ungguttene?

En rekke spillere hos Real Madrid Castilla går en uviss fremtid i møte.

Real Madrid Castilla har hatt en skuffende sesong under Solari sin ledelse, og som vanlig er det ventet store utskiftninger i stallen. Omtrent halve laget går en usikker fremtid i møte, delvis grunnet labre prestasjoner og delvis grunnet alder. Los Blancos har for vane å selge ungguttene videre med en tilbakekjøps-klausul eller låne de ut om de har tro på at de kan ta det neste steget, men det ender alltid opp med at noen blir solgt. Vi skal i denne artikkelen gå gjennom hvilke spillere som sannsynligvis forlater Castilla, og hvilke som mest sannsynlig blir. 

Forlater: 

Alexis Febas: En rekke store personligheter har hatt massiv tro på midtbanespilleren, som er kjent for å krige til siste blås på fløyta, samt trigge på seg halve motstanderlaget. Febas har vært en av stjernen på Castilla, og katalaneren spiller sjeldent en dårlig kamp. Dette har bragt interesse fra en rekke klubber i den øverste ligaen, og MARCA går langt i si at unggutten ender opp i enten Real Betis, Alavés eller Espanyol. Alle tre klubber har relasjoner til Real Madrid fra før av, hvor blant annet Adan spiller i Betis, Llorente har vært lånt ut til Alavés denne sesongen, og Lucas + Asensio har tilbragt tid hos Espanyol. Det er tvilsomt om Febas kan gå rett inn i et av lagene i den høyeste divisjonen, men en ting er sikkert; han gir aldri opp. Hans kontraktforlengelse fra to måneder tilbake skal ikke stå i veien for at han forlater klubben. 

Mario Hermoso: Forrige sesong var Hermoso på utlån til Real Valladolid hvor han gjorde en solid innsats på venstrebacken, og flere trodde at han ikke kom til å returnere til Castilla. Denne sesongen derimot har han blitt omskolert fra back til midtstopper, grunnet skader i den posisjonen. Han har levert en jevn sesong, og det er ventet at han tar steget videre til en klubb fra den øverste divisjonen etter denne sesongen. Det er ventet at han plasseres tilbake på backen igjen, men faktumet at han kan bekle flere posisjoner øker markedet. Real Betis er klubben som er villige til å gjøre "alt" for å lande Hermoso, og unggutten skal være en av deres mål for overgangsvinduet. Det er mulig at han selges med en tilbakekjøps-klausul, men det er fortsatt uventet hva Real Madrid velger å gjøre. 

Abner Almeida: Den kraftfulle venstrebacken har vært en del av Castilla i tre år, men har slitt store deler av tiden med skader. Det ser ut til at Los Blancos har trøtnet på skadene, og at backen nå tar turen videre. Zinedine Zidane skal ha stor del av æren for at Abner ikke la skoa på hylla etter at han slo opp kneskaden et år etter han pådro seg den, men nå ser turen ut til å gå videre. Mange har stor tro på unggutten, og det MARCA hentyder at Celta Vigo blir neste destinasjon for Abner. Hvilken type overgang er fortsatt uklart, men det er liten tvil om at gutten har potensiale, så lenge skadene uteblir. 

Cristian Cedres: Angrepsspilleren er i ferd med å fullføre sin andre sesong i Castilla, men dessverre så har det blitt begrenset spilletid for unggutten denne sesongen. Cedres har startet ytterst få kamper, og har måtte belage seg på korte innhopp i slutten av kampene. Real Madrid og Las Palmas har allerede blitt enige om en avtale som sender Cedres på lån sesongen 2017/18. Det kan derfor virke som Los Blancos fortsatt har tro på han, ettersom de ikke ønsker å selge. 

Achraf Hakimi: Muligens den jevnt over beste spilleren til Castilla denne sesongen. Unggutten har tatt store steg, og tilfører hurtighet samt god offensiv drivkraft. Det er en rekke fagfolk som mener at Achraf har større potensiale som høyre kant, og det har blitt enkelte oppgjør i den posisjonen for han denne sesongen. Ingen avtale er spikret for Hakimi, men en ting er sikkert; Real Madrid selger ikke uten en mulighet til å hente han tilbake. Derfor virker det mest sannsynlig med en låneavtale, hvor en klubb i Liga 123 er det mest ideelle. Uansett hva som skjer, så blir han ikke værende hos Castilla. 

Philipp Lienhart: Den høyreiste midtstopperen har tilbragt to sesonger i Castilla, og ble under perioden til Rafa Benítez hentet opp for å trene med førstelaget. Han fikk i tillegg sin debut for førstelaget i Cope del Rey mot Cadiz under den spanske manageren. I den andre sesongen til midtstopperen fra Østerrike har det derimot ikke gått like bra, og skader samt tidvis svakt spill gjør at hans tid i Castilla er over. Det er usikkert hvor Lienhart ender opp, men det er ventet en overgang til Tyskland. 

Carlos Abad: Målvakten har vært på lån hos Castilla i to sesonger fra Tenerife, men nå ser det ut til å være slutt. I forkant av denne sesongen så det ut til at utlånet for sesong to ikke skulle bli noe av, men til slutt reiste han tilbake til Madrid for en sesong til. Sisteskansen har vært førstevalget store deler av denne sesongen, men både Luca Zidane og Craninx har begge bevist at de har det som skal til. Hvor Abad ender opp er usikkert, men han returnerer ikke til Real Madrid. 

Nikos Vergos: Spissen var tidligere en del av Olympiakos, men har tilbragt de to siste sesongene på utlån. Først hos Elche forrige sesong, og deretter Castilla denne sesongen. Låneoppholdet har omsider ikke gått som forventet, da Nikos har fungert som andrevalg bak Campuzano eller Sergio Diaz. Det er derfor duket for en retur til Olympiakos for grekeren. 

Usikre: 

Javi Munoz: Unggutten skulle egentlig slutte seg til Real Zaragoza i forkant av denne sesongen, men endte til slutt opp med å bli værende. Det er uventet hva som skjer med Munoz neste sesong, men så langt ser han ut til å bli værende. 

Álvaro Tejero: Har trent mye med A-laget denne sesongen, og har i tillegg deltatt på noen kamper. Fikk sin debut for førstelaget mot Deportivo, og var med i Champions League-troppen mot Legia Warszawa. Derimot har han blitt lite brukt for Castilla, men Zidane sin tillit til han kan sikre han et år til hos Castilla. 

Alex Craninx: Har vært tredjevalg denne sesongen, og kun fått spille to kamper. På tross av dette, så kan det se ut til at det blir en sesong til, grunnet at Abad forlater klubben. Ingenting er sikkert enda, og ettersom han allerede er 21 år, så kan det hende at klubben ønsker å satse på Luca Zidane og Mohammed Ramos som de to fremste valgene hos Castilla. 

Luismi Quezada: Har storspilt for Castilla denne sesongen, uansett om det har vært som kant eller som back. Han har en god skuddfot, og slår gode innlegg. Også han er 21 år, og det kan derfor ende opp med at han blir solgt eller lånt ut, men ingenting er skrevet i stein enda. 

Victor Campuzano: Har vært førstevalget på spissplass denne sesongen, og har tidvis levert varene, men er veldig ustabil. Det har ikke vært noen antydninger til at han blir solgt, men det er heller ikke gjort noe for å bekrefte at han blir værende. Får en solid utfordrer i Dani Gómez neste sesong, om han blir værende. 

Enzo Zidane: Har fått en mulighet for førstelaget og scoret et mål, men for Castilla har han vært totalt fraværende denne sesongen. En rekke herrer i klubben skal omsider har stor tro på unggutten, men tiden begynner å løpe ut og alderen begynner å spille i mot han. Burde lånes ut til en klubb i LaLiga 123 som Rayo Vallecano, men ingenting er sikkert. 

Blir værende: 

Luca Zidane: Kommer til å være førstevalg neste sesong. Presterte meget svakt i begynnelsen av sesongen, men gjorde en god jobb da han igjen fikk tilliten. 

Tena: Har ikke fått spille så mye som antatt denne sesongen, men skal etter all sannsynlighet være sikker i forkant av den kommende sesongen. 

Federico Valverde: Stortalentet fra Uruguay går en sikker fremtid i møte. Har prestert solid for Castilla, og er tatt ut til å representere U20 landslaget til Uruguay i Copa America for øyeblikket. Er et stort talent, og kommer til å få rikelig med spilletid. 

Álex Salto: Har vært tredjevalg denne sesongen, men ettersom både Hermoso og Lienhart forlater klubben vil har være førstevalg, med mindre en ny midtstopper hentes inn. 

Sergio Diaz: Spilleren fra Castilla som møter mest tiltro hos ekspertene. Kan bli meget god, men burde muligens bruker som spiss, ettersom han har prestert absolutt best der. 

Jaime Seoane: Spilletiden har variert denne sesongen, men unggutten har prestert godt de gangene han har fått tillit. Kommer til å være blant de første navnene som skrives inn i startelleveren til året. 

Mario Rodríguez: Har ikke fått mye spilletid denne sesongen, men med de mange spillerne som forlater klubben etter sesongen, så kan det bli mer spilletid for unggutten. 

Javier Sánchez: Har prestert godt de kampene han har fått spille, og vil mest sannsynlig danne stopperpar sammen med Salto neste sesong. 

Hvem håper du blir værende i Castilla neste sesong? 

Pmn6