Extra large vinicius jr
RYKTER: Florentino Pérez og Real Madrid jakter det brasilianske stortalentet Vinicius Jr.

MARCA: Vinicius Jr til Real Madrid

Det brasilianske stortalentet ryktes til de kongelige klubben fra Madrid.

Helt siden Neymar Jr slo gjennom for Santos og Barcelona, har det harselert rykter om den neste "Neymar" i brasilianske og andre internasjonale medier. En av de som har fått dette stempelet er Flamengo-spiller Vinicius Jr, og MARCA melder nå at unggutten nærmer seg Real Madrid. Vinicius Jr er en 16år gammel kantspiller, som så langt har briljert for Flamengo sitt ungdomslag, samt det brasilianske U17 landslaget. 

Navnet har vært kjent i lengre tid, og hans syv mål i Copa America U17 gjorde kun at flere klubber meldte seg på i kampen. Både Barcelona og Real Madrid var villige til å betale utkjøpsklausulen på 30 millioner euro, men det kan se ut til at spilleren blir langt dyrere. MARCA melder at prisen kan havne et sted mellom 40 og 50 millioner euro til å begynne med, og strekke seg helt til 60 millioner euro om spilleren innfrir forventningene. 

Vinicius Jr er en spiller som i stor grad minner om Neymar, med sine flotte bevegelser samt eminente teknikk. Unggutten er kjent for å finte seg forbi motspillerene, men besitter i tillegg et solid rykk som kan skape problemer for motstanderne sitt forsvar. Det var en kombinasjon av alt dette som gjorde at han scoret syv mål og hadde to målgivende pasninger i Copa America for U17 landslag nylig. Hans største svakhet sies å være venstrebeinet, da han fremstår som en veldig en-fotet spiller. 

Selv om MARCA går langt i si at en overgang for Vinicius Jr til Real Madrid er ferdigstilt, så er det fortsatt ingen signatur, hvilket gjør at Los Blancos ikke kan føle seg helt trygge. Liverpool, Bayern München og Barcelona er de tre andre lagene som har utløst utkjøpsklausulen, og vi skal ikke lenger tilbake enn et år, for å se at ingenting er sikkert. Situasjonen det siktes til er Gabriel Jesus, som til slutt valgte å gå til Manchester City. 

Real Madrid skal dog være veldig ivrige på å lande en avtale, ettersom de ikke ønsker å få en liknende situasjon som med overgangene til Neymar, og Gabriel Jesus. For et par uker siden ble foreldrene til Vinicius Jr invitert til Valdebebas for en omvisning, og de skal i følge MARCA har likt det de så og hørte. Om overgangen blir en realitet, så slutter unggutten seg til Real Madrid sommeren 2018, og dette er fordi han ikke har europeisk pass, hvilket betyr at han må vente til han er 18år. Han vil det kommende året spille for Flamengo sitt førstelag, hvor han vil møte betydelig bedre motstand enn de foregående sesongene.  

Ønsker du å se Vinicius Jr i Real Madrid? 

Pmn6