Extra large real madrid castilla 21.8.2016
SESONGENS SISTE: Opprykkshåpet er for lengst ute, og nå venter den suverene serielederen Albacete i sesongens siste kamp.

Før Castilla-kamp: Albacete (B)

Real Madrid Castilla avrunder sesongen med bortekamp mot serieleder Albacete.

Albacete - Real Madrid Castilla
Estadio Carlos Belmonte, Albacete
Segunda B, jornada 38
Søndag 14. mai, kl. 18:00

Castilla er inne i en meget svak periode og drømmen om opprykk har for lengst knust for ungguttene. Santiago Solaris gutter har ikke vunnet siden slutten av mars, og hovedstadslaget står med fem tap på sine siste seks kamper etter seieren mot Barakaldo 25. mars. Når Santiago Solari offentliggjorde troppen til morgendagens kamp var det flere spillere som manglet. Federico Valverde er på landslagsoppdrag med Uruguays U20-landslag. I tillegg så er ikke Enzo Zidane med i troppen. Det er dog gledelig å se at Gorka Zabrate nok en gang er inkludert i Castilla-troppen. 

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Álex Craninx
Forsvar:
Hakimi, Tejero, Hermoso, Lienhart, Sánchez, Zabrate, Quezada og Abner
Midtbane:
Febas, Lin, Seoane, Rodríguez og Muñoz
Angrep:
Díaz, Vergos og  Campuzano 

Morgendagens motstander heter Albacete, et lag som topper tabellen i Castilla sin avdeling. Albacete ligger ikke veldig langt unna Valencia og det er rundt 25 mil fra Madrid til den spanske byen. Albacete troner alene på toppen av Segunda B med 68 poeng, tre poeng foran Toledo på andreplass. På 37 kamper så langt denne sesongen står Albacete med 20 seire, åtte uavgjort og ni tap. Héctor Hernández er Albacetes toppscorer denne sesongen. Den utlånte Atlético Madrid-spissen står bokført med 20 scoringer på 35 kamper denne sesongen. Spanjolen står også med fem scoringer på sine siste fem kamper i Segunda B.

Real Madrid Castilla tar fatt på morgendagens kamp vel vitende om at laget ikke har vunnet på snart to måneder. Som nevnt så er 25. mars forrige gang hvittrøyene fikk med seg alle poengene hjem, og unggutta har en stor oppgave foran seg hvis de skal påføre Albacete sitt tiende tap for sesongen. Castilla har ingen god historikk når det gjelder morgendagens motstander. Lagene har møtt hverandre ni ganger opp igjennom historien, av disse ni kampene så har Castilla bare stukket av med seieren ved tre anledninger, begge seierne har kommet på hjemmebane. Det første møtet mellom klubbene fant sted i 1996, en kamp som endte 2-2. Da lagene møttes tidligere i sesongen så vartet Castilla opp med festfotball og de ga seg ikke før stillingen var 4-0 hjemme i Madrid.

Mulig startellever:

                                          Carlos Abad
               Hakimi, Lienhart, Hermoso, Quezada
                                      Febas, Seoane
                               Muñoz, Díaz, Lin
                                       Campuzano

Tar Castilla tre poeng i sesongens siste kamp?

Pmn6