Extra large pepe til inter
SERIE A NESTE: Den spanske avisen MARCA melder at Serie A og Inter blir neste destinasjon for Pepe.

MARCA: Pepe til Inter

Den spanske avisen melder at forsvareren vraker Hebei Fortune til fordel for Inter.

Képler Laveran Lima Ferreira, bedre kjent som Pepe er en av spillerne som har vært lengst i Real Madrid blant de nåværende spillerne. Det ser omsider ut til at dette er siste sesong til forsvarskjempen hos de kongehvite, ettersom spilleren og klubben ikke blir enige om en ny avtale. Los Blancos ønsker kun å dele ut en et-års kontrakt, mens spilleren selv ønsker to år om han skal signere kontraktsforslaget. Dermed peker alle piler mot at visekapteinen forlater klubben etter ti år. 

Det var lenge snakk om at Pepe ønsket å godta det lukrative tilbudet fra kinesiske Hebei Fortune, hvor han kom til å bli en av, om ikke verdens best betalte forsvarsspiller. Flere klubber har omsider forhørt seg med agenten til forsvarskjempen, og ligaer som Premier League og Serie A har kommet på banen. En av klubbene som både kan tilby spill i en stor liga, og samtidig en god slant penger er Serie A-klubben Inter. 

Den italienske storklubben har de siste sesongene levert under par, men er som vanlig innstilt på å bruke rikelig med penger denne sommeren. I følge MARCA skal portugiseren nå være nære en overgang til laget som for øyeblikket ligger på 8.plass i Serie A. Inter har allerede sparket to trenere denne sesongen, og er på jakt etter Chelsea-suksessen Conte, om han ikke forlenger med Premier League-klubben. Uansett hvem som tar over, så er en stor pengesekk lovet, og i tillegg kan Pepe allerede være sikret. 

Portugiseren ankom Real Madrid i 2007 fra Porto for 30 millioner euro, og nå ti år senere kan det hele være over. Pepe har spilt hele 334 kamper for Los Blancos, scoret 15 mål og spilt 19 målgivende pasninger. Etter å ha lagt fra seg sine hodeløse taklinger, har Pepe blitt en av verdens beste forsvarsspillere, og ikke minst en av de viktigste forsvarsspillerne til Real Madrid. Dette beviste han til gangs i sommerens Europamesterskap, da han var svært delaktig i triumfen til Portugal. Nettopp videre landslagsspill skal være en av grunnene til at han nå ønsker seg til Inter, og ikke til Hebei Fortune.

Hvor tror du Pepe ender opp? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07