Extra large castilla albacete
POENGDELING: Castilla spilte godt defensivt og tok med seg et poeng fra kampen mot seriemesteren.

Castilla-referat: Albacete (B)

Ungguttene kjempet seg til poengdeling mot seriemesteren.

Albacete 0-0 Real Madrid Castilla
Estadio Carlos Belmonte, Albacete
Segunda División II, runde 38
Søndag 14.mai, kl: 18.00

Castilla XI: Craninx - Tejero (Zabarte 93'), Sánchez, Hermoso, Abner (Quezada 78') - Seoane, Muñoz, Febas - Achraf, Campuzano (Nikos 60'), Sergio Díaz

Søndag ettermiddag var det duket for sesongens siste kamp for Real Madrid Castilla, og det var ingen smågutter de skulle spille mot. Ungguttene hadde reist sør-øst til Albacete for å avslutte sesongen mot seriemesteren Albacete. Castilla gikk inn i kampen med en svært dårlig periode bak seg, mens seriemesteren på sin side hadde roet ned nå etter at triumfen var sikret. Det var uansett ventet at Castilla skulle bli lett match for Albacete, men ungguttene ville det annerledes.

Første omgang var meget jevnspilt, hvor begge lag organiserte seg godt defensivt, og ikke slapp til motstanderen. Det gode organiseringen defensivt gjorde også at ingen av lagene klarte å skape de helt store sjansene, faktisk klarte de omtrent ikke å skape en eneste sjanse. Nærmest var Aketxe som fikk avgårde et skudd mot mål, men Craninx hadde full kontroll og hindret kantspilleren. Dermed gikk lagene til hvile på 0-0.

Tempoet ble økt i andre omgang, og begge lag forsøkte å få det viktige første målet. Ti minutter ut i omgangen satte Delgado hodet til ballen, men Craninx var god og hindret scoring for Albacete. Like etter kom Castilla fremover, og Sergio Díaz sendte et skudd mot mål som gjorde at vertene sin målvakt måtte finne frem det beste i seg selv for å hindre scoring, og det gjorde han. Helt på slutten av kampen hadde Nikos en god mulighet til å score, men igjen reddet Pizana.

Dermed endte det med poengdeling på Estadio Carlos Belmonte i sesongens siste kamp. Det ble en sjansefattig kamp, hvor lagene organiserte seg veldig godt defensivt. Dermed ender Real Madrid Castilla på en skuffende 11.plass i Segunda División gruppe to. Ungguttene lå lenge an til å karre seg til en plass blant lagene i kvalifiseringen, men sviktet i avslutningen av sesongen. En rekke spillere kommer til å forlate klubben, og en rekke nye ansikter kommer til å ta plass neste sesong.