Extra large  3am3134thumb
MILEPÆL: Casemiro nådde en ny milepæl mot Sevilla.

Spillerne når nye milepæler

Casemiro, Modric og Kroos nådde nye milepærer etter kampen mot Sevilla.

Det var duket for en viktig kamp, da Sevilla gjestet ærverdige Santiago Bernabéu, i går kveld. Kampen var svært viktig for Real Madrid, som måtte vinne eller få uavgjort for å holde liv i titteldrømmen. Kampene mellom disse to lagene pleier alltid å bli målrike, og gårsdagens kamp ble intet unntak. Etter mål av Ronaldo (2), Nacho og Kroos, vant Real Madrid hele 4-1 mot gjestene fra Andalucía.

Gårsdagens kamp var spesiell for Casemiro. I 2013 ble midtbanespilleren kjøpt av den brasilianske storklubben, São Paulo, og etter en sesong i Real Madrid ble han lånt ut til Porto slik at han kunne fortsette å utvikle seg. Der gjorde han sakene sine meget godt, og daværende Real Madrid trener, Rafael Bénitez bestemte seg for å hente Casemiro tilbake. Under Zinedine Zidane har Casemiro hatt en nøkkelrolle i laget, og gårsdagens kamp var Casemiro sin kamp nummer 100  for Los Blancos.

Toni Kroos nådde også nye milepæler i kampen mot Sevilla. Først og fremst var det tyskerens 100. seier på 144 kamper for Real madrid. Tyskeren har storspilt etter overgangen fra Bayern München, og på tre sesonger har han rukket å vinne et Champions League-trofé, to Fifa Club World Cup-trofeer og to Uefa Supercup-trofeer. Han har også slått rekorden sin for antall assist i en sesong.  I 2014/2015 registrerte Toni Kroos 12 assist, men da tyskeren assisterte Cristiano Ronaldos 3-1 scoring i gårsdagens kamp, var det midtbanegeneralen sin 14 målgivende pasning for sesongen, og seks av dem har vært til klubbkaptein, Sergio Ramos.

I det 72 minuttet ble Luka Modric byttet inn for Mateo Kovacic. Det vil si at kroaten nå har vunnet 100 kamper i La Liga. Etter overgangen fra Tottenham, har Modric rukket å spille 138 La Liga-kamper og 100 av dem har endt med seier. I sine fem sesonger for Real Madrid har han blant annet vunnet Champions League ved to anledninger, og dersom Real Madrid vinner La Liga denne sesongen er det kroatens første ligatittel i den kongehvite-drakten.

Hva syns du om disse spillerne?

Leganes