Extra large forrige gang celta vigo b
SCORET: Danilo, Marcelo og Cristiano Ronaldo sto for målene forrige gang Real Madrid gjestet Balaídos i La Liga.

Forrige gang: Celta Vigo (B)

Real Madrid stakk av med alle poengene forrige gang de dro til Vigo i La Liga.

Celta Vigo 1-3 Real Madrid
Estadio Municipal de Balaídos, Vigo
Lørdag 24. oktober 2015, kl. 16:00
LaLiga BBVA, runde 9

0-1 Cristiano Ronaldo (8') Assist: Lucas Vázquez
0-2 Danilo (23') Assist: Jesé
1-2 Nolito (85') Assist: Carles Planas
1-3 Marcelo (90+5') Assist: Denis Cheryshev

Vi må over et og et halvt åt tilbake i tid for å finne forrige møte mellom Real Madrid og Celta Vigo på Balaídos i La Liga, nærmere bestemt 24. oktober 2015. Det var to lag i fantastisk form som møttes på Balaídos, ettersom verken Real Madrid eller Celta Vigo hadde tapt før de møttes denne lørdag ettermiddagen. Real Madrid kom ifra en 3-0-seier mot Levante, mens Celta Vigo kom ifra en meget sterk borteseier mot Villarreal. 

Real Madrid XI: Navas - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Modric (Nacho 79'), Casemiro, Kroos - Jesé (Denis Cheryshev 69'), Ronaldo, Vázquez (Isco 62')

Kampen åpnet rolig og Real Madrid hadde som vanlig mye ball. Ingen av lagene var særlig interessert i å kaste seg i angrep fra første sekund, og det tok rundt åtte minutter før Real Madrid i det hele tatt nærmet seg Celta Vigos 16-meter. Marcelo spilte ballen opp til Cristiano Ronaldo som vendte og satte fart. Portugiseren fant Lucas Vázquez som hadde satt i gang et godt løp og spilte ballen til spanjolen. Vázquez slo egentlig pasningen alt for tidlig, men siden Celta-forsvareren timet ballbanen feil så endte det med at Ronaldo fikk ballen. Real Madrids nummer syv gjorde ingen feil fra ti meter og sendte Real Madrid i ledelsen med kampens første sjanse. 

Et drøyt kvarter ut i kampen fikk Celta sin første store mulighet. En svak klarering fra Raphaël Varane ga Fabián Orellana en god sjanse. Chileneren banket til med venstrefoten på halv-volley men en fantastisk redning fra Keylor Navas sørget for at det bare endte med en corner. Etter drøyt 20 minutter kom Real Madrid til sin andre sjanse, som også resulterte i mål. Marcelo fant Jesé, som vendte opp og fant Danilo som kom på et langt løp. Det var store sprekker i Celta Vigo-forsvaret, og massevis av rom for brasilianeren til å løpe i. Brasilianeren brukte både tiden og rommet godt, og var iskald alene med Celta Vigo-keeper Sergio Álvarez og satte inn sin første scoring som Real Madrid-spiller. 

Bare noen minutter etter Real Madrids 2-0-scoring var Celta nok en gang frempå å yppet seg mot hovedstadslaget. Nolito dro seg unna Danilo og fyrte av fra rundt 20 meter. Skuddet var hardt men Keylor Navas fikk slått ballen til corner. Celta presset stort for å få en etterlengtet redusering, mens Rafa Benítez var bestemt på å holde på 2-0-ledelsen. Etter snaut 40 minutter var dog vertene farlig nærme å få den etterlengtede utlikningen. Nolito driblet nesten hele Real Madrid-forsvaret før ballen havnet hos Daniel Wass ved en tilfeldighet. Dansken dro til med venstrefoten på rent instinkt, men Keylor Navas var lynraskt ute på fem-meteren og reddet mesterlig og sørget for at Real Madrid fortsatt holdt nullen. Celta satte virkelig inn presset mot slutten av omgangen, og bare noen minutter etter gigantsjansen til Wass så var de nok en gang nære scoring. Et frispark ble slått innover i Real Madrid sitt felt og Hugo Mallo steg høyt. Den spanske forsvarsspilleren fikk hodet på ballen, men nok en gang var det en fantastisk redning fra Keylor Navas som sørget for at Real Madrid holdt nullen og at stillingen var 2-0 da lagene gikk til pause.

Etter 52 minutter var Real Madrid frempå for første gang siden 2-0-scoringen. Marcelo slo et godt innlegg til Cristiano Ronaldo, men portugiserens heading gikk over. Noen minutter etter Ronaldos sjanse skjedde det noe som påvirket kampen i stor grad. Sergio Ramos hadde ballen og satte fart fremover. Pablo Hernández rev ned tyskeren og pådro seg et gult kort. Men etter at dommer Carlos Clos Gómez blåste frispark og ga det gule kortet så kom Gustavo Cabral løpende og snakket på seg et gult kort. Det eneste problemet var at spanjolen hadde gult kort fra før av, og dermed måtte Celta spille en drøy halvtime med ti mann. Celta Vigo-spillerne prøvde febrilsk å få dommeren til å endre mening, men det resulterte bare i ytterlige tre gule kort.

Celta Vigo ga seg ikke, og de jaktet fortsatt utlikning. Med en mann mindre etterlot dette store bakrom for Real Madrid å kontre i, og det åpnet seg gode sjanser til begge lag. Etter 64 minutter fikk Cristiano Ronaldo nok en god sjanse. Real Madrid kontret og Isco satte fart mot Celta Vigos 16-meter. Spanjolen spilte ballen videre til Ronaldo, men portugiserens avslutning ble reddet mesterlig av Celta Vigo-keeper Sergio Álvarez. På den påfølgende corneren var Danilo svært nære sin andre scoring for dagen, men avslutningen ble reddet på streken. Real Madrid var inne i en god periode og presset hardt på for å få dagens tredje scoring. Bare minutter etter sjansene til Danilo og Ronaldo var det Isco som var nære scoring. Spanjolen passerte to-tre Celta Vigo-spillere før han fyrte av et langskudd. Skuddet var både hardt og presist, men dessverre for Real Madrid så gikk det via Sergio Álvarez og i tverrligger. 

Etter 72 minutter var Celta Vigo nok en gang farlig nære scoring. Nolito var både dyktig og god da han passerte fire-fem Real Madrid-spillere og kom alene med Keylor Navas. Avslutningen til den nåværende Manchester City-spilleren gikk under Keylor Navas, men på streken sto Marcelo som fikk klarert. Med drøyt fem minutter igjen av kampen skulle dog Celta Vigo endelig få det etterlengtede målet. Nolito dro seg innover og fyrte av et skudd fra 25 meter. Skuddet var ekstremt hardt og bare forsvant i krysset bak en sjanseløs Keylor Navas og håpet var tent for hjemmelaget. Real Madrid la seg lavt og ønsket ikke å risikere noe med en 2-1-ledelse. Fire minutter på overtid fikk Cristiano Ronaldo muligheten til å punktere kampen. Portugiseren kom alene mot Sergio Álvarez men valgte å prøve å lobbe ballen over den spanske målvakten. 

Bare minuttet etter den gigantiske sjansen til Ronaldo skulle dog Real Madrid få sitt siste og det avgjørende målet. Los Blancos hadde ballen høyt i banen, og innbytter Denis Cheryshev mottok ballen. Russeren så Marcelo som kom i full fart på venstresiden, og slo en perfekt langpasning. Ballen havnet på lissen til den brasilianske venstrebacken, som løp noen meter før han satte ballen iskaldt i mål bal Sergio Álvarez. Dermed vant Real Madrid 3-1 og påførte Celta Vigo sitt første tap for sesongen.

Blir det like intenst i morgen?

Real 960x200 pause