Extra large zidane lr
KLAR; Zidane ser frem til den nest siste finalekampen i ligaen.

Zidane før kamp: Celta Vigo (B)

Som vanlig var Zidane i godt humør da han møtte pressen på Valdebebas i forkant av morgendagens finale mot Celta Vigo.

Vi er klare. Det gjenstår to finaler i ligaen så er vi ferdig. Fysisk er vi i god form og ser frem til morgendagens kamp. Jeg tenker kun positivt og på at alle gir 100% av det de har. 
Det blir vanskelig siden Celta er et godt lag. Vi vet de er en tøff motstander og at det blir vanskelig, akkurat som mot Sevilla og Malaga til helgen. Jeg forventer det samme fra Celta som hver gang. De har et godt lag og spiller sitt spill. De kommer til å gi alt og gjøre det tøft men vi vil fortsette som alltid. Vi skal prøve å spille utrolig bra i de to gjenværende kampene for det som interesserer meg mest er jobben vi gjør.  

Bonuser fra andre lag

Jeg tenker kun på morgendagens kamp. Celta er et profesjonelt lag og spiller kampen i morgen for å vinne. Intet mindre. 

Mestere?

Vi føler oss ikke som vinnere. Vi slapper ikke av enda fordi vi har ikke vunnet noe. Jeg tror alle er fornøyde med meg. Akkurat nå tenker jeg ikke på fremtiden, kun dag for dag. Det er en stressende jobb men jeg nyter hver dag. Akkurat nå er jeg ikke urolig. Hver gang jeg er i garderoben nyter jeg alt jeg ser og gjør, for ingen kan ta det fra meg. 

Ronaldo

Han er med i morgen.

Potensielle utestengelser 

Isco, Ronaldo og Vazquez spiller i morgen hvis de må. De gjør sitt beste for å ikke få kort. Man må være positiv.

Bales progress 

Vi snakker ikke om Champions League finalen enda. Han har det mye bedre og trener allerede på banen men ikke med laget. Vi er fornøyde med det men akkurat nå tenker vi kun på morgendagens kamp. Han reiser ikke med oss til Vigo.

Morata

Han er sur på noe annet, ikke meg. Slikt skjer. Vi har snakket om det og kommet oss videre.

Navas, Casilla og Yanez

Vi har tre gode keepere og vi er fornøyde med dem alle. Jeg vet ikke hva som skjer neste sesong. De kommer godt overens. Ruben har ikke spilt like mye men har vært spektakulær. 

James

Jeg diskuterer det ikke. Han er vår spiller selv om han ikke trente med laget i dag på grunn av en liten skade. Vi tenker kun på de tre finalene vi skal spille.
Leganes