Extra large  he29508 horizontalthumb
RONALDO: Laget har vist at vi kan utføre kamper under press og at vi er full av selvtillit.

Spillerkommentarer: Celta Vigo (B)

Vi gjennomførte enda en finale. Nå mangler kun kampen på La Rosaleda, før vi kan ta på LaLiga trofeet.

Cristiano Ronaldo 

Laget utførte kampen slik vi ønsket. Det mangler kun en kamp og nå må vi være full konsentrert før vi kan feire. Málaga er gode på hjemmebane, men vi må gi alt vi har igjen og gå ut å vinne kampen. Det er alltid det som er målet for dette laget. Málaga er et godt lag, men vi er Real Madrid og vi må vise at vi er de beste og at vi vil bli seriemestre.

Individuell arbeid 

Jeg har hatt en fantastisk sesong. Treneren og spilleren har virkelig vært til hjelp. Vi har en fantastisk tropp med unge spillere som har mye erfaring. Jeg har tatt godt vare på meg selv i år, så jeg skulle være fit ved slutten av sesongen. Jeg hjelper laget med å score og jeg er veldig glad. 

Double 

Vi må fortsette å være fokuserte på søndag. Vi må vinne kampen for å bli kronet seriemestre. Da har vi 15 dager på å forbrede oss til Champions League finale.

Isco 

Vi har gjennomført enda en finale. Men kampen på La Rosaleda vil være en tøff kamp. Vi er veldig motiverte, og selv om uavgjort holder, så ønsker vi å gå for seier. Hver gang jeg drar hjem, så er det veldig spesielt, men vi har mulighet til å vinne LaLiga. Noe jeg aldri har gjort. 
Det er utrolig simpelt å bygge opp et godt spill med Cristiano. Alt du må gjøre er å spille til ham og rundt boksen, så gjør han resten. Han viser at han ønsker å vinne like mye som det vi gjør og fyrer på alle sylindre. Den gode jobben Zidane har gjort med rotering av laget har vist seg å være verdifull. 

Marcelo 

Celta var vriene å spille mot, men vi viste at vi har det som er nødvendig for å vinne kampen. Vi beholdt oss rolig og leverte det som var nødvendig for å vinne. Nå er det viktig at vi hviler, men vi har ikke vunnet noe ennå, fordi det fremdeles er en kamp til vi må spille. Vi må gi alt på søndag. 

Lucas 

Laget har viste at det var viktig å vinne kampen for å oppnå drømmen vår. Vi er veldig glade for jobben vi gjennomførte og vi fortjente å vinne fra start til slutt. Cristianos scoring ga oss masse selvtillit til videre i kampen. På slutten, da vi scoret to mål, gjorde det oss enda mer selvsikre. Vi er i god form og skjebnen til LaLiga-tittelen ligger i våre hender. 

Danilo 

Vi er veldig glad for jobben vi gjorde. Vi ga alt vi kunne og klarte å score et tidlig mål. Det er det vi alltid har vært gode på. Starte kampen sterkt og vi får belønning for det. Nå må vi hvile til søndagens kamp. Da må vi komme ut med samme intensitet og styrke og forhåpentligvis vinner vi. 

Hva syntes du om det spillerne sa til pressen etter kamp? 

Real 960x200 pause