Extra large  he181089 horithumb
PK: Zidane var meget fornøyd etter kampen borte mot Celta Vigo.

Zidane etter kamp: Celta Vigo (B)

Det ble en høydramatisk kamp på stadion Balaidos i Vigo, men Real Madrid kom seirende ut av den viktige hengekampen.

Real Madrid startet kampen bra borte mot Celta Vigo og fikk det tidlige førstemålet. Celta Vigo ga ikke opp, og var det beste laget den første omgangen. I den andre omgangen tok Real Madrid kampen i egne hender, og til slutt kunne Toni Kroos enkelt sette inn 1-4-målet som også ble sluttresultatet. Nå mangler Los Blancos kun et poeng borte mot Malaga på søndag. Zidane var fornøyd etter kampen.

Cristiano Ronaldo

Han føler seg bra og i kveld viste han hvilken form han er i om dagen. Han gjorde en enorm kamp og bidro sterkt defensivt også, i tillegg til å score to mål.
Laget viste enrom innsatsvilje og det fikk vi til slutt betalt for. Vi er nødt til å restituere godt og raskt før kampen borte mot Malaga. Jeg byttet Cristiano ut fordi han kun manglet et gult kort for å bli suspendert.

Kampen

Jeg er veldig, veldig fornøyd med kampen. Vi var bedre med ballen etter pausen, vi visste hvor viktig det var å ta vare på ballen. Vi fikk mange muligheter i den andre omgangen. 
Jeg synes at det var en forrykende fotballkamp å være vitne til.. Jeg tror alle Madrid-fans har elsket å se oss spille de siste 9 månedene. Alt kan ikke bare være en dans på roser gjennom en hel sesong, vi har hatt noen tøffe perioder også. Dere kan alle se at spillerne nyter hvert eneste minutt på banen. De spiller fantastisk.

Nacho

Han spilte ikke, men han er meget glad for de tre poengene vi fikk. Det var viktig for han å være her med oss. Han startet ikke kampen og jeg tok ut Casemiro fordi han hadde gult kort, i tillegg til at jeg tok ut Isco og Cristiano Ronaldo fordi var i faresonen for en suspensjon.

Hva synes du om det Zidane sa etter kampen? Vinner vi ligagullet?


Real 960x200 pause