Extra large varane cde
CDE: Raphaël Varane var hedersgjest hos RealMadrid TV til programmet Campo de Estrellas.

Varane: - Jeg ba han ringe meg tilbake

Raphael Varane gjestet RealMadrid TV til programmet Campo de Estrellas.

I slutten av 2016 bestemte Real Madrid seg for å satse stort på det som den gang kun var et nettbasert program. Klubben ønsket å utvide satsningen, og første steg var å skape en tv-kanal kalt "RealMadrid TV". Kanalen ble gjort gratis i hele Spania, og skulle være en kanal med programmer til alle tider av døgnet. Et av programmene de innførte som en spesial, var "Campo de Estrellas", hvor de intervjuer Real Madrid-spillere. 

Raphaël Varane var spilleren som var gjest i den seneste utgaven av programmet, hvor spørsmålene handlet om alt fra barndom til tiden i Real Madrid. Den franske forsvarsspilleren ble oppdaget av Lens i en alder av åtte år, og gikk gradene i klubben før han ankom den spanske hovedstaden i en alder av 18 år. Denne sesongen har Varane vært på banen i 37 kamper, og totalt 3200 minutter. Midtstopperen har notert seg for fire mål samt en målgivende pasning, og har vært med på holde nullen ti ganger. Totalt har franskmannen spilt 187 kamper for Real Madrid, og ti ganger har han satt ballen i mål. Unggutten sa følgende til RealMadrid TV da han ble intervjuet i sammenheng med programmet Campo de Estrellas: 

Det er en klubb hvor ting utenom det vanlige skjer hele tiden, det er ikke som noen andre klubber. De har vunnet elleve Europeiske Cuper, og det er bare helt utrolig. Det er et spesielt forhold til Champions League. Å komme til Madrid var en drøm som gikk i oppfyllelse. 
Når du ser hvordan hele stadion støtter oss i en vanskelig Champions League-kamp, så må det være utrolig vanskelig for våre motstandere. Vi alle får mer energi, og det inntreffer med en gang vi entrer banen. Å vinne to Champions League-troféer i løpet av tre år er en historisk bragd. Jeg kommer aldri til å bli vandt til å vinne Champions League. Det er unikt. Det er det som er det vakre med fotball, du vinner en tittel, men du ønsker alltid å vinne mer.  

Begynnelsen

Jeg brukte å være redd for å spille på et lag. Jeg brukte å spille i hagen med min bror, og jeg viste ikke hvordan det var å være en del av et lag. Det var min far som fikk meg til å gjøre det. Jeg dro, og jeg nøt den første dagen veldig mye, og etter det så har jeg alltid ønsket å spille. 

Lens oppdaget han i en alder av åtte år

Jeg dro på uttaket, og noen få uker senere så ringte de meg tilbake og sa at de ville ha meg. Avstanden var et stort problem, og det var virkelig en utfordring for meg. Jeg var nødt til å skifte i bilen. Mine foreldre har alltid motivert meg, og hjulpet meg med det som trengs. Jeg satte meg klare mål, og jeg gjorde alltid det jeg kunne for å oppnå de. Det var de som tilbød meg den første profesjonelle kontrakten. 
Da jeg var 17 år så spilte jeg for klubbens andrelag, og etter fem kamper så utnevnte treneren meg til kaptein, med spillere rundt meg som var 21 eller 22 år gamle. Jeg var den yngste, og det var en spesiell følelse. Men etter syv kamper så tok hovedtreneren meg ut til å trene med førstelaget.  

Samtalen fra Real Madrid

Jeg var på videregående og Zizou ringte meg, men jeg svarte uten å vite helt hvem det virkelig var. Han snakket til meg, og fortalte meg at det ikke var en spøk, og at det virkelig var han. Jeg sa "Hvem er det?" Også gjenkjente jeg stemmen. Jeg ble flau, og det var en så stor overraskelse at jeg spurte om han kunne ringe meg tilbake senere fordi jeg var opptatt. Du forestiller deg en rekke ting, men aldri Real Madrid. De var så store i mine øyne at jeg aldri hadde tenkt tanken. Til slutt så bestemte jeg meg for å reise til Madrid. 
Jeg kommer alltid til å huske den dagen jeg ankom flyplassen, og det var en rekke journalister som ventet. Det eneste jeg tenkte på var å dra til klubben for å signere, og jeg forventet meg ikke et slikt engasjement, og så mye energi for å se en spiller. Det var da jeg forstod hvor jeg var kommet. Da jeg så troféene fra den Europeiske Cupen, stadionet og byen.... det var som en drøm, et veldig spesielt øyeblikk. 

Støtte

Mitt første minne av var av omkledningsrommet på Bernabéu. Jeg stod alene og tittet på garderoben, og sa til meg selv "Dette er mine lagkamerater nå, det er utrolig". De tok meg i mot med åpne armer i omkledningsrommet. Støtten jeg mottok fra Benzema og Diarra var viktig, og de har alltid gjort det de kan for å hjelpe meg. I en alder av 18 år, uten at de kjente meg, så var jeg nødt til å vise dem at jeg var i stand til å dele garderoben med dem. 

Første kamp og mål

Det var mot Galatasaray, og jeg klarte ikke å slutte og se på fansen. Jeg var veldig fokusert, og jeg husker ikke stort fra kampen. Mitt første mål var et ubeskrivelig øyeblikk. Det var en merkelig følelse. I fem eller seks sekunder etter målet så hørte jeg ikke en lyd. Jeg var i en annen verden, full av følelser. Jeg ønsket å score igjen for å høre fansen. Jeg var den tredje yngste spilleren i klubben til å debutere i Champions League. 

Hans beste kamp

Det hele gikk perfekt. Jeg kunne ikke ha drømt det bedre. Jeg følte meg fantastisk, og veldig komfortabel. Det var min første kamp mot Barcelona på hjemmebane, og jeg scoret et mål. Jeg spilte en god kamp defensivt. Mot Messi, hvor jeg forsøkte å forutse bevegelsene, for ellers så var det veldig vanskelig å stoppe han. 

La Décima

Jeg viste at jeg skulle spille før jeg gikk for ta en siesta, og jeg klarte ikke å sove. Det var kraftig press, og stor spenning. Folk hadde ventet så lenge på La Décima, men den var den  mest hyggelige og emosjonelle kampen jeg noensinne har spilt i.

Skader

Det var vært den første tøffe perioden i løpet av min karriere. Det er en del av livet til en profesjonell fotballspiller, og det er alltid skuffende. Det var en tøff periode, men den gjorde meg sterkere. Jeg var ivrig etter å komme tilbake, og være 100% igjen.  

Tror du Varane kan bli verdens beste midtstopper? 

Real 960x200 pause