Extra large real madrid logo
CO: Real Madrid har signert det brasilianske stortalentet Vinicius Junior fra brasilianske Flamengo.

OFFISIELT: Vinicius Junior til Real Madrid

Real Madrid har sikret seg en av de mest lovende talentene fra Brasil, nemlig Vinicius Junior.

Det brasilianske stortalentet Vinicius Junior har vært koblet til flere europeiske storklubber den siste tiden. Klubber som Paris Saint-Germain, Barcelona og Manchester City har vært nevnt som mulige klubber for 16-åringen, men det er altså Real Madrid som har stukket av med ungguttens signatur. Det har lenge blitt spekulert i hva brasilianeren ville koste, og MARCA melder at Real Madrid punger ut vanvittige €45 millioner for unggutten. Det har blitt sagt at en av Real Madrids talentspeidere skal ha omtalt Vinicius Junior som et talent som kommer hvert 10. eller 20. år. Real Madrid har nå sluppet en offisiell uttalelse vedrørende kjøpet av Vinicius Junior.

Real Madrid C. F. og Clube de Regatas do Flamengo har kommet til enighet over transaksjonen for rettighetene til spilleren Vinicius Junior fra juli 2018. Spilleren vil være i klubben frem til juli 2019, men han vil kunne spille for Real Madrid før dette dersom begge klubbene er enige.  

Vinicius Junior fikk sin senior-debut for Flamengo bare for en drøy uke siden, men han har imponert stort for U20-laget til Flamengo, samt det brasilianske U17-landslaget. Det var under U17-Copa América i vår at Vinicius Junior for alvor presenterte seg for fotballverden da han ble turneringens toppscorer med syv mål, i tillegg til at han ble kåret til turneringens beste spiller. Vinicius fikk sin senior-debut for Flamengo bare for ti dager siden, da han ble byttet inn og fikk åtte minutter mot Clube Atlético Mineiro. Brasilianeren sammenlignes med Barcelonas Neymar og Neymar selv skal ha besøkt han flere ganger for å overtale 16-åringen til å velge Barcelona over Real Madrid, det gikk altså heller dårlig. 

Vinicius Junior blir med det tidenes dyreste mindreårige spiller. Den tidligere rekordholderen heter Alexandre Pato, som gikk til AC Milan fra Internacional for €22 millioner i 2007. . Real Madrid skal ha handlet raskt når det gjelder overgangen til Vinicius, og Vinicius selv og familien hans skal ha vært invitert til Madrid for å se på forholdene samt se en kamp på Santiago Bernabéu denne våren. Real Madrid ønsket ikke at situasjonen med Neymar skulle gjenta seg, da Los Blancos var veldig sikre på at den tidligere Santos-spilleren ville skrive under for de helhvite, men Barcelona kom inn å kuppet avtalen i siste minutt. 

Tror du Vinicius Junior vil lykkes i Real Madrid?

Pmn6