- Jeg håper å kunne bli værende her i mange år

Karim Benzema tok seg tid til å snakke med pressen etter Real Madrids 3-1 seier mot Herta Berlin der franskmannen selv scoret 2 av målene.

Etter å ha scoret 2 mål i 3-1-seieren over Herta Berlin sier Karim Benzema at han er veldig fornøyd med hvordan sesongoppkjøringen har startet for han personlig. Vår franske nummer 9 har scoret 3 mål på like mange kamper, men presiserer også at målene han har scoret også er takket være de mange pasningene han blir servert av resten av laget.

”Jeg føler meg veldig bra og jeg kjemper om å bli førstevalget på spissplassen kommende sesong. Både treneren og klubben har tro på meg, noe som er veldig viktig for meg. Jeg kommer alltid til å kjempe hard for å kunne spille.”

Deretter viste han takknemmelighet ovenfor å ha Zidane i klubben, en person som snakker hans eget språk og gir han selvtillit.

Franskmannens selvtillit har kanskje vært hovedgrunnen til hans solide spill i sesongoppkjøringens første 3 kamper der han har scoret mål mot LA Galaxy og Herta Berlin.

Videre er Benzema klar på at vi ikke kan fokusere på Supercupen mot Barcelona for tidlig og uttaler at fokus må ligge på den neste sesongoppkjøringskampen hele tiden.

Til slutt uttrykker han glede over få spille på dagens Real Madrid-lag. ”Om det er det beste Real Madrid-laget igjennom historien, det vet jeg ikke. Men vi har et veldig bra lag og jeg håper å kunne bli værende i mange år.”

Hva er dine tanker rundt spissposisjonen i Real Madrid? Og tror du Karim Benzema kan spille seg inn til en fast plass i Real Madrids førsteellever kommende sesong?

Kilde: www.realmadrid.com

Pmn6