Neymar viser seg frem

Neymar scoret et fantastisk mål i denne runden i Brasil og viser på nytt hvilken talentfull spiller han er, men ankommer han Madrid i sommer, i januar, neste sommer eller ikke i det hele tatt?

Neymar sin agent Ribeiro har ved flere anledninger bekreftet overfor media at 19 åringen ønsker å gå til Real Madrid og at partene er enig om en avtale. Samtidig er det vanskelig å bli enig om når Neymar eventuelt skal til Madrid. I følge media ønsker han å bli i Santos til januar 2012 slik at han får spille i klubb-vm mot Barcelona, men det snakkes også om at spilleren selv gjerne blir i Brasil frem til juli 2012. I Madrid ønsker man derimot å få Neymar inn i troppen allerede i sommer dersom klubben skal betale hele €45mil for 19 åringen. Det er vanskelig å vite hva som skjer, men Ribeiro har også bekreftet at Barcelona ønsker å sikre seg Neymar foran 2012/2013 sesongen og andre klubber er også interesserte.

Neymar var tilbake igjen på banen for Santos denne helgen etter et skuffende Copa América og viste på nytt hvilken talentfull spiller han er. Kampens store høydepunkt var hans 3 - 0 scoring mot Flamengo, et av årets vakreste mål. Forøvrig var Neymar strålende gjennom hele kampen med to mål og filmet seg også til et straffespark, mens Ronaldinho scoret tre mål for Flamengo.

http://www.youtube.com/watch?v=bze1tqF7sio&feature=player_embedded

Pmn6