Extra large  3am9271
MÅLSCORERE: Fernando Morientes og Luís Figo sto for tre av scoringene da Real Madrid Leyendas slo Roma sine legender 4-0.

Legendene underholdt i Madrid-varmen

Real Madrid-legendene ga Santiago Bernabéu-publikumet valuta for pengene da de slo Roma.

Real Madrid Leyendas 4-0 AS Roma Legends
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
Corazón Classic Match
Søndag 11. juni, kl. 19:00

1-0 Fernando Morientes (29') Assist: Roberto Carlos
2-0 Luís Figo (36')
3-0 Fernando Morientes (59') Assist: Sávio
4-0 Edwin Congo (80') Assist: Alfonso Pérez

Som vanlig så arrangerte Real Madrid en legende-kamp mellom Real Madrid-legendene og et annet utvalgt lag. Denne gangen var det italienske Roma som gjestet Estadio Santiago Bernabéu med sine legender. Overskuddet fra disse kampene går alltid til Real Madrid Foundation, og et veldedig formål disse jobber med. Denne gangen var det barna i Afrika inntektene skulle gå til. Det var et folksomt Santiago Bernabéu denne varme junidagen i Madrid, ettersom billettprisen bare var på €5.

Real Madrid kunne skimte med legender som Luís Figo, Roberto Carlos og Raúl fra start, i tillegg til Ronaldo Nazario som for første gang skulle være med i Corazón Classic Match. Roma på sin side stilte med blant annet Cafu og det var med andre ord duket for en festaften i Madrid denne sommerkvelden. José Emilio Amavisca kom til kampens første store sjanse da han headet utenfor etter åtte minutter, men det var vertene som hadde tatt tak i kampen. Luis Figo og Raúl var de Real Madrid-legendene som påvirket kampen i størst grad da de virket i virkelig god form. 

Det var nevnte Amavisca som sto for de fleste sjansene tidlig i kampen, men noen minutter senere fikk ikke spanjolen stokket om på beina og sjansen ebbet ut i ingenting. Det skulle nesten gå en halvtime før ballen lå i nettet på Santiago Bernabéu. Etter en corner havnet ballen hos Raúl, som spilte til Roberto Carlos. Brasilianeren stilte inn godfoten og siktet på hodet til Fernando Morientes. Den spanske  spissen lurte offside-fellen til Roma og kunne stupe inn 1-0 til vertene. Noen minutter senere skulle det første byttet gjøres. Ronaldo Nazario hadde sett, for å si det pent, tung ut i den tiden han hadde vært på bane, og en drøy halvtime var det den tidligere storscoreren orket. 

Real Madrid sine legender styrte kampen og mål nummer to lå i luften. Los Blancos fikk et frispark på 20 meter og etter at Roberto Carlos hadde fått muligheten tidligere i kampen var det duket for Luís Figo. Portugiseren stilte inn siktet og plasserte ballen i krysset på nydelig vis! Ballen smalt i krysset og det var liten tvil om at Luís Figo fortsatt hadde en god del fotball inne i seg. Rett før pause kom Morientes tok enda en god mulighet da et langt innlegg fra Roberto Carlos havnet hos portugiseren på bakre stolpe. Dessverre for Real Madrid gikk avslutningen like utenfor og det sto 2-0 da lagene 

Andreomgangen startet relativt rolig, selv om det også da var Real Madrid som styrte kampen. Omgangens første store sjanse, som også resulterte i mål kom etter en snau time. Ballen havnet hos Sávio som fikk stå å sikte. Brasilianeren siktet seg inn på Fernando Morientes som nok en gang hadde revet seg fri i feltet og stanget inn 3-0. Noen minutter senere var det Alfonso Pérez som kom til en god mulighet, men spanjolens heading gikk like utenfor. Etterhvert ble både Raúl, Roberto Carlos og Luis Figo byttet ut og spillere som blant annet Emilio Butragueño entret banen. 

Kampen begynte å ta på de litt eldre kroppene og slutten på kampen foregikk relativt rolig. Real Madrid skulle derimot få sin fjerde scoring for dagen da Iván Pérez spilte igjennom til Edwin Congo. Colombianeren fikk en liten dytt i ryggen men holdt seg på beina og satte ballen i mål, før han feiret med litt dans. Kampen ebbet etterhvert ut i en 4-0-seier til Real Madrid Leyendas som virkelig underholdt Santiago Bernabéu-publikumet denne varme junidagen i Madrid. 

Så du dagens oppvisningskamp?

Pmn6