Extra large raul
TILBAKE: Raúl vendte tilbake til Santiago Bernabéu for å spille mot Roma sine legender.

Raúl: - Det var moro å spille fotball igjen

Søndag kveld var Raúl og resten av Real Madrid legendene tilbake på Bernabéu.

Søndag kveld var det klart for den åttende utgaven av Corazón classic match. Det er en kamp der Real Madrid sine legender spiller mot et annet utvalgt lag. Denne gangen var det Roma-legendene som sto på motsatt banehalvdel. Kampen ble en suksess og Real Madrid vant til slutt 4-0 etter scoringer av Morientes (2), Figo og Congo. Etter kampen ble flere av spillerne intervjuet.

Raúl

Real Madrid har gode verdier. Fansen er alltid tilstede, og i dag viste de det ved å fylle stadion, Det at de kommer for å se kampen er bra for spillerne, men også for prosjektene i Afrika. Vi må gratulere dette prosjektet, som samler inn penger for å hjelpe verden.
Det var moro å være her å spille fotball. Det var mange fans tilstede, selv om det var veldig varmt i Madrid. Det var også veldig morsomt å spille med mine gamle lagkamerater igjen. 

Roberto Carlos

Jeg vil takke Cafu og resten av Roma-spillerne som kom hit og deltok i denne kampen. Det var mange fans tilstede, og vi kommer tilbake neste år. 

Butragueño

Det er en ære å være her. Det var gøy å spille foran så mange fans. Jeg er veldig glad for å være en del av dette. Det er noe spesielt ved det å returnere til Bernabéu. Vi takker også Roma, som kom hit og tok del i denne kampen.

Figo

Jeg fikk gleden av å score et mål. Det er alltid gøy å treffe gamle lagkamerater, men det viktigste i denne kampen var å få samlet penger til de som trenger hjelp i verden. 

Morientes

Kampen ble spilt for et veldedig formål, og det er godt å være en del av det. Det har vært en god idé og samle legende så at vi kan spille fotball sammen. Vi takker også alle dere som kom til stadion for å støtte oss.

Hva synes du om det legendene sier?

Pool