Extra large co
CO: Real Madrid C.F har sluppet en offisiell uttalelse vedrørende anklagene mot Cristiano Ronaldo.

Comunicado Oficial

Real Madrid C.F har kommet med en offisiell uttalelse vedrørende anklagene mot Ronaldo.

En rekke store stjerner fra LaLiga har de siste årene blitt anklaget for skattefusk, hvor blant annet Lionel Messi ble dømt til 21 måneder betinget fengsel for få uker siden. Denne gang er det Cristiano Ronaldo som har blitt anklaget for skattefusk, hvor summen han er anklaget for ligger rundt 14 millioner euro. Det er bilde-rettighetene superstjernen anklages å ikke ha betalt skatt fra, da pengene fra disse angivelig har gått via selskaper i skatteparadiser. Real Madrid C.F har nå kommet med en offisiell uttalelse vedrørende anklagene: 

Real Madrid C.F har full tiltro til vår spiller, Cristiano Ronaldo, som etter vår oppfattelse har handlet innenfor de lovlige rammene vedrørende oppfyllelse av hans finanspolitiske forpliktelser.
Siden hans ankomst til Real Madrid C.F i juli 2009, så har Cristiano Ronaldo alltid vært villig til å oppfylle alle sine obligasjoner vedrørende skatt.  
Real Madrid C.F er helt overbeviste om at vår spiller, Cristiano Ronaldo, vil bevise sin uskyld i løpet av denne prosessen.  
Real Madrid C.F håper at rettferdigheten finner sted så fort som mulig, slik at hans uskyldighet kan bli bevist så fort som mulig.  
Pool