Extra large  3am9793 h2thumb
NYE DRAKTER: I går ble draktene for den kommende sesongen presentert.

Nacho: - Alle liker de nye draktene

Onsdag formiddag ble draktene for den kommende sesongen presentert.

I går var en dag mange Real Madrid-fans hadde ventet på. Nemlig presentasjonen av de nye draktene, som foregikk på Adidas-butikken i Gran Via. I den anledning ble vår spanske forsvarsspiller intervjuet, og han snakket litt om de nye draktene og forventningene til neste sesong.

Draktene

Jeg liker virkelig de nye draktene. Som en madridista er den hvite drakta alltid hellig, og jeg tror alle på laget liker de nye draktene.

Kommende sesong

Det kommer til å bli vanskelig, som alltid. Vi avsluttet sesongen veldig sterkt, og vi vet at neste sesong også blir tøft siden vi skal forsvare mange titler. Laget har god vinnermentalitet, og jeg håper det fortsetter slikt i mange sesonger fremover.

Hans prestasjoner

Det har uten tvil vært min beste sesong. Jeg har aldri før fått så mange minutter som denne sesongen. Det er takket være det harde arbeidet jeg gjør, men også takket være Zidane.

Gruppen

Jeg sier det samme som Ramos sa: Vi må ikke endre på noe som helst. Denne sesongen gikk så bra på grunn av at vi er et sterkt kollektiv. Jeg har ingenting å gjøre med overganger, men hadde det vært opp til meg, hadde vi beholdt alle.

Forsvar

Det defensive er like viktig som det offensive. Det er viktig at hele laget forsvarer sammen, slik at vi kan oppnå store ting,

Pre-season

Det er veldig tøft. Du trener hver morgen og hver kveld, men vi har en fantastisk trener i Pintus. Vi alle er fornøyde med jobben han gjør, og det er takket være han at vi er i god fysisk form.

Liker du de nye draktene?

Pool