Extra large marco asensio 6.9.2016
FANTASTISK: Marco Asensio leverte en fantastisk forestilling da Spania slo Makedonia 5-0 i U-21-EM.

Asensio med hat-trick i åpningskampen

Marco Asensio spilte en fantastisk kamp i Spanias åpningskamp i U-21-EM i Polen.

Lørdag kveld var det duket for andre dag av U-21-EM i Polen. Spania skulle spille sin første kamp i mesterskapet da de møtte Makedonia til kamp i Gdynia. I den spanske startelleveren var det tre Real Madrid-spillere i Jésus Vallejo, Marcos Llorente og Marco Asensio. På benken satt Borja Mayoral. Det var Makedonia som, noe overraskende, styrte banespillet tidlig i kampen, men det var spanjolene som skulle få kampens første scoring da Atlético Madrid-spiller Saúl Ñíguez saksesparket ballen i mål via keeper. Spanjolene fortsatte presset og det tok ikke lange tiden før ballen nok en gang lå i mål. Gerard Deulofeu misbrukte en sjanse alene med keeper og ballen havnet etterhvert hos Asensio på rundt 30 meter. 21-åringen tok en touch før han banket ballen i krysset bak en forfjamset Makedonia-keeper og det sto 2-0 i Polen.

Det var Spania og Marco Asensio som styrte showet på Stadion GOSiR. 20 minutter senere var det nevnte Deulofeu som satte ballen i mål på straffespark etter en hands, og spanjolene gikk til pause på stillingen 3-0. Andreomgangen var bare ti minutter gammel da Marco Asensio nok en gang viste seg frem i form av målpoeng. Den tidligere Mallorca-spilleren mottok ballen ute på Spanias venstreside og passerte en Makedonia-spiller før han nok en gang blåste ballen i krysset via et Makedonia-ben. Makedonerne hadde til tider hengt meget godt med i kampen og de hadde sine sjanser, men de røde fra Spania var både heldige og dyktige og ledet dermed hele 4-0. 

Kvarteret senere skulle Asensio fullføre sitt hat-trick da han nok en gang satte ballen i krysset. Real Madrid-spilleren mottok ballen langt inne på egen halvdel og fikk gå upresset til han var rundt 20 meter unna Makedonias mål. Asensio nølte ikke et sekund å banket ballen i krysset for tredje gang i kampen og sikret seg dermed sitt hat-trick. Noen minutter senere ble unggutten byttet ut til stående applaus. Jésus Vallejo hadde ikke så mye å gjøre i kampen, men gjorde, i likhet med resten av Spania-laget, en god kamp. Marcos Llorente var mer involvert fra sin midtbaneposisjon, mens Borja Mayoral ble sittende på benken igjennom hele kampen. Uansett så var det Marco Asensio som fikk oppmerksomheten etter en fantastisk opptreden og et hat-trick i Spanias åpningskamp i U-21-EM.

Så du kveldens kamp?

Real 960x200 pause